Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

Én tervezhettem meg Jennifer L. Armentrout új könyvének a borítóját!

Még tavaly év végén nagy megtiszteltetés ért: borítót tervezhettem egy Jennifer L. Armentrout könyvhöz! Tekintve, hogy az írónő az egyik legnagyobb kedvencem hihetetlen mód megörültem a dolognak.

Több terv is készült a könyvhöz, ezeket majd egy blogturnés extrában megmutatom nektek, addig is hadd mondjam el, nagyon sokat jelent, hogy ilyen sok pozitív vélemény érkezett a borítóra. Örülök ám, hogy ti is szeretitek! A könyv pedig az év első felében érkezhet magyarul, a borító alatt a fülszöveg 🙂

Jennifer L. Armentrout – Till Death: Mindhalálig

Tíz év telt el az óta, hogy Sasha Keaton elhagyta nyugat-virginiai otthonát, miután kiszabadult a Vőlegény néven ismert kegyetlen sorozatgyilkos karmaiból.

Amikor Sasha tíz év után végül hazatér, hogy segítsen a családi fogadó körül, úgy tűnik, élete kirakósának darabjai végre a helyükre kerülnek. Amikor aztán a lányt ismét veszély fenyegeti, Cole Landis FBI ügynök is újra felbukkan, és fogadalmat tesz, hogy helyrehozza tíz évvel korábbi hibáját, és ezúttal megvédi őt.

Aztán eltűnik egy nő. Majd még egy, és a Vőlegény borzalmainak egyetlen túlélője egyre nyugtalanítóbb üzeneteket kap. Cole soha sem volt képes megbocsájtani magának, hogy nem tudta megvédeni Sashát, és mindenre kész, hogy most megtegye. Mert a lány szórakoztató szexissége alatt, amibe tíz éve beleszeretett, acélkemény erő lakozik, és emiatt csak még jobban szereti.

Valaki azonban figyel. Vár. Így Sasha első hibája könnyen az utolsó is lehet.

* (Ellenőrizetlen szöveg, előzetes tájékoztatásra!)


Discover more from Sorok Között Könyves Blog

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading