Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

Jön magyarul az Ugly Love – Csúf szerelem! Ismerd meg Colleen Hoover újdonságát!

A Könyvmolyképző Kiadó a molyon ugyan már elhintette, hogy érkezik magyarul az Ugly Love – Csúf szerelem, most viszont fel is került a Márkaboltra a fülszöveg. A megjelenés legkorábban 2018 nyarán esedékes.

Nagyon sok jót lehetett már hallani a könyvről, iszonyú kíváncsi vagyok már rá, noha úgy hírlik, ebben több az erotika, mint Hoover más könyveiben. Nos, hamarosan kiderül tényleg olyan ütős-e, mint a híre. (Bár kétlem, hogy csalódnék egy CoHo történetben 🙂 )

Colleen Hoover – Ugly Love: Csúf szerelem

Ha meg akarod szegni a szabályokat, készülj fel rá, hogy összetörik a szíved.

Amikor Tate Collins találkozik Miles Archer pilótával, tudja, hogy ez nem szerelem első látásra, sőt, még barátságnak is kevés. Az egyetlen, ami összeköti őket, a tagadhatatlan, kölcsönös fizikai vonzalom. Amikor a vágyaik felszínre törnek, rájönnek, hogy tökéletes párt alkotnak.

A férfi nem akar szerelmet, a nőnek pedig nincs ideje rá, így nem marad más, csak a szex. A kapcsolatuk meglepően jól működik, amíg Tate betartja Miles két szabályát:
Ne kérdezz a múltról!
Ne várj semmit a jövőtől!

Eleinte úgy tűnik, tudják kezelni a helyzetet, de aztán gyorsan ráébrednek, hogy semmi sem olyan egyszerű, mint hitték. A szív érzelmekkel telik meg. Az ígéretet megszegik. A szabályok összekuszálódnak. A szerelem csúf fordulatot vesz.

Az őszinte szerelem, a testi vágy és titokzatos múlt örök harcának története.
Vesd bele magad!