Home Hírek Crank címmel jön az új Rubin Pöttyös, amiben egy kisvárosi autószerelő pasi...

Crank címmel jön az új Rubin Pöttyös, amiben egy kisvárosi autószerelő pasi a főhős

A Könyvmolyképző Kiadó gondozásában érkezik A Gibson-fivérek sorozat első kötete, a Crank! Igaz, megjelenési dátum még nincs.

Mint sok Rubin Pöttyös sorozatnál, a részek itt is önállóan élvezhetőek, mindenütt mások a főszereplők. A Crank férfi főhőse egy kisvárosi autószerelő srác, akinek a hősnőnk sikeresen össze is töri a kocsiját 🙂

Alább megnézhetitek a fülszöveget és az eredeti borítót. Goodreadsen sokan szeretik a könyvet, 4.18-as rátán áll az 5-ből, ez kifejezetten jónak számít.

Adriana Locke – Crank

Ezt a hibát Sienna Landry nem tudja pénzzel eltüntetni.

Amikor Walker Gibson először ránéz, még mielőtt észre venné imádott kocsiján a horpadást, amit Sienna – véletlenül vagy talán nem annyira véletlenül – okozott, a lány már tudja, hogy nagy bajban van. De nem a betört fényszóró vagy a behorpadt hűtőrács jelenti az igazi problémát, hanem a bűnre csábító pasi az orra előtt.

Itt ez a kisvárosi autószerelő, aki mogorva. Goromba. A bőrén motorolaj és benzin szaga. Sienna maga sem tudja, miért olyan őrjítő ez, de az biztos, hogy őt megvadítja. Ha csak intene a csavarkulcsával, ő már dobná is le a bugyiját.

És tudja, hogy a férfi is kívánja őt. Érzi, amikor megérinti. És megbizonyosodik róla, amikor a szerelőműhely falához szorítja. Ott rejtőzik a mélybarna szempárban, amikor úgy néz rá, mintha Sienna lenne minden, amire valaha is vágyott. De akkor mégis miért habozik?

Walker kocsijának széttörése csak az első a hibák közül, amelyeket elkövetnek, és a legvégső igazság végül a feje tetejére állítja Sienna világát. Darabokra tört szívére csak egy dolog jelenthet gyógyírt: a férfi szerelme, aki nem engedheti meg magának, hogy viszontszeresse.

A Crank Adiana Locke, a USA Today sikerszerzőjének új, szexi kisvárosi kétkezi munkásokról szóló sorozatának önállóan is olvasható romantikus regénye. Az olvasók már világszerte szerelembe estek az szívdöglesztő Gibson-fiúkkal. Te se hagyd ki őket!

* (Ellenőrizetlen szöveg, előzetes tájékoztatásra!)