Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

Újabb E.L. James könyvből készül adaptáció – Jön a Mister film!

A Szürke ötven árnyalata filmek hatalmas sikere után nem meglepő, hogy E.L. James újabb könyvéből készül adaptáció.

A Mister megfilmesítési jogaira az Universal stúdió csapott le, a rajongókat pedig már most lázban tartja a kérdés: ki alakítja majd az arisztokratikus és szexi Maxim Trevelyant. Reméljük hamarosan kiderül!

* Elolvasnád a könyvet film előtt? Katt ide! *

E.L. James – Mister

London, 2019. A jóképű, arisztokrata származású Maxim Trevelyan a sors kegyeltje. Remek kapcsolatainak és a tömérdek pénzének köszönhetően soha nem kellett dolgoznia, és ritkán aludt egyedül. Ám egy tragédia folytán mindez megváltozik. Maxim örökli a nemesi címet, a vagyont és az ingatlanokat, és az ezekkel járó felelősséget is. Bár erre nincs felkészülve, akkor is szembe kell néznie a kihívással.

A legnagyobb próbatétel azonban mégsem ez, hanem leküzdeni az ellenállhatatlan vágyat egy titokzatos nő iránt, aki nemrég érkezett Angliába. Maxim menthetetlenül beleszeret a zenei tehetséggel megáldott, gyönyörű tüneménybe. Még sosem tapasztalt ilyen érzelmeket, és nem meri nevén nevezni az érzést.

Kicsoda Alessia Demachi valójában? Meg tudja-e védeni Maxim ezt a veszélyes múltú, csodálatos teremtést a rosszakaróktól? És mit fog szólni a lány, ha kiderülnek Maxim féltve őrzött titkai?

A London szívéből a vadregényes cornwalli vidéken és a félelmetes Balkánon át tartó utazáson az olvasó lélegzet-visszafojtva követheti Maxim és Alessia sorsát.