Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

Könyvajánló "Christmas is coming…" Book Tag

Caledonia blogján volt egy klassz karácsonyváró Book Tag, ami nagyon megtetszett, így ki is töltöttem, hiszen nagyon imádom a karácsonyt. Íme a kérdések és a válaszok 🙂

Ha leesik az első hó – Hozz egy téli borítót

Catherine Rider bármelyik itthon megjelent könyvét betehetném, annyira jellegzetes téli – karácsonyi borítóik vannak. És olyan szépek!

A Mikulás puttyonya – Mi lapult az idei Mikulás-zsákodban avagy a csizmácskádban?

Könyvet most nem kaptam mikulásra, de nem sokkal Mikulás előtt vettem meg az új regényem, a Pokolba a jópasikkal! egy példányát 🙂 Olyan jó élőben is látni!

„Az égig vitte a szél az édes éneket, a Grincs szíve hallotta, s nőtt három méretet.” – Melyik a kedvenc karácsonyi könyved?

Furcsa, de nincs ilyen, eddig még nem olvastam olyan karácsonyi könyvet, amire rávágnám, hogy ez a kedvenc karácsonyi sztorim. Persze akadtak nagyon jó történetek amikhez szerencsém volt eddig, de ultimate kedvenc nincs.

Narancsos forrócsoki – Egy könyv, amely megmelengeti a szívedet

Bármelyik Árnyvadász könyvet ide sorolhatom. Nehezen indult a kapcsolatunk Clare-rel, de az évek során hatalmas kedvenccé nőtte ki magát, és minden könyvét nagyon várom. Ráadásul pont karácsony környékén szoktam Cassandrát olvasni, idén is így lesz, szóval ha ezt nézzük, akkor abszolút ide passzol 🙂

Homanus – Egy könyv, amely összetöri a szívedet

Egyértelműen Deirdre Riordan Hall-tól a Sugar. Olyan sokat sírtam azon a könyvön, de nagyon szerettem ám.

Ragyogó csillagszóró – Melyik az a könyv, ami a legsötétebb éjszakát is beragyogja a fényével?

Ide nehezen választottam, mert több kedvencem van, de legyen a The Hate U Give, ami nem pont karácsonyi sztori, de minden évszakban nagyon aktuális üzenettel bír.

Christmas gift – Melyik könyvet szeretnéd a leginkább megtalálni a karácsonyfa alatt?

A karácsony a csodákról szól, igaz? Hát én akkor azt szeretném, ha a Mikulás vagy a Jézuska elhozná nekem a HIM – Ez a srác folytatását, mert szó nincs rá mennyire olvasnám. De oké, maradva a realitás talaján, várom már, hogy a kezembe fogjam az utolsó Gonosz fortélyok kötetet vagy az Autoboyographyt.