Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

Ez az 5 Kristály Pöttyös regény biztosan érkezik a Könyvmolyképzőnél

Egyre nagyobb sikernek örvendenek a női pszichothrillerek a Könyvmolyképző Kiadónál, legalábbis, a megjelenések magas számából erre lehet következtetni. A kiadó márkaboltján több új kristály pöttyös magyar fülszövege is helyet kapott a napokban, így újabb kedvencek születhetnek. Íme 5 kristály pöttyös, ami megjelenésre vár!

Sibel Hodge – Érinthetetlen

Maya és Jamie évfordulójukat ünneplik, és Maya izgatottan várja, hogy párja hazaérjen az ünnepi vacsorára. Ekkor kopogtatnak az ajtón. A rendőrség az. Jamie felakasztotta magát az erdőben.

Halálát öngyilkosságnak vélik, de Maya nem hiszi, hogy Jamie önkezével vetett volna véget az életének. Úgy érzi, valami nincs rendjén. És valaki figyeli őt. Valaki pedig mindent megtesz azért, hogy eltitkolja, mit tett Jamie a halála előtt.

Maya gyászát gyanakvás váltja fel, és nyomozni kezd, hogy mi történt a Jamie halálát megelőző hetekben, a nyomok pedig a „Nagy Ház” nevű helyre és annak szörnyű titkaihoz vezetnek. Olyan titkokhoz, amelyek megőrzéséért egyesek mindenre képesek. Akiket szoros szálak fűznek az elithez, akik érinthetetlennek hiszik magukat.

Maya veszélyes döntés előtt áll. Mennyire áll készen, hogy felfedje az igazságot?

Lisa Lutz – Az utas

Eltűnni a legkönnyebb…

A férje holtteste még ki sem hűlt a lépcső alján, de „Tanya Dubois” már menekül is. Megint. Mikor a rendőrség rájön majd, hogy ő igazából nem is létezik, olyan kérdéseket tennének fel, melyekre nem válaszolhat.

Hősnőnk mindent megtenne, hogy a múltjára ne derüljön fény, így keresztül-kasul utazik az USA-ban, folyton új személyazonosságot kreálva magának. Útközben összefut Domenickel, egy rejtélyes szándékú zsaruval, és egy problémás nővel, Blue-val, aki átlát a szitán, és akiről nem lehet tudni, barát-e vagy ellenség.

Végül azonban, mikor a múltat már nem lehet többé a szőnyeg alá söpörni, „Tanya” hazarohan, hogy szembenézzen a lehető legsötétebb titokkal.

Carol Wyer – Az elveszett kislány (Robin Carter felügyelő 1.)

Rettegve kapkodta a levegőt, de már túl késő volt. Megtörtént, amitől a legjobban rettegett. A hátsó ülés üres volt.

Viszlát, anyuci!

Amikor egy lelkes tanár gyanús körülmények között eltűnik, és egy helyi víztározónál meggyilkolnak egy színészt, a két eset között látszólag semmilyen összefüggés nincs. De ahogy Robyn Carter detektívfelügyelő egyre mélyebbre ássa magát, a nyomozás elvezeti Abigailhez, a tökéletes feleséghez, a gyönyörű Izzy édesanyjához. Mi köze Abigailnek az áldozatokhoz? És miért kap fenyegető üzeneteket egy rejtett telefonszámról?

Robyn ösztönei azt súgják, van kapcsolat a halálesetek között, méghozzá valamilyen személyes indíték, de amikor utoljára az ösztöneit követte, a vőlegényét megölték. Ha meg akarja oldani az ügyet, és vissza akarja szerezni a helyét a rendőrségnél, akkor meg kell tanulnia bízni önmagában – méghozzá minél előbb.

Ahogy egyre közelebb kerül az igazsághoz, Izzyt elrabolják. Ha nem találja meg időben a gyilkost, egy kislány meghal.

Izgalmas, tempós, feszültséggel teli történet – egy sorozatgyilkosos thriller, amitől kiráz a hideg. Tökéletes azoknak, akik imádják Angela Marsons, Rachel Abbott és Karin Slaughter történeteit.

Rachel Caine – Nincs menekvés (Stillhouse Lake 1.)

A gyilkosságok nem értek véget, amikor a férjét elkapták.

Gina Royal maga a megtestesült középszerűség: egy félénk, közép-nyugati háziasszony, aki boldog házasságban él, és két imádni való gyereket nevel. De amikor egy autóbaleset felfedi, hogy férje sorozatgyilkosként titokban kettős életet él, Ginának új életet kell kezdenie Gwen Proctorként, félelmetes anyaharcosként.

Most, hogy az exférje börtönben van, Gwen végre menedéket talál a félreeső Stillhouse Lake-ben. Bár a zaklatók és az internetes trollok, akik azt hiszik, köze volt a férje rémtetteihez, még mindig nem szálltak le róla, Gwen néha már-már elhiszi, hogy a gyerekei békében nőhetnek fel.

Ám épp amikor már kezdi megszokni új identitását, egy holttest bukkan fel a tóban, és fenyegető levelek kezdenek érkezni egy jól ismert címről. Gwennek jól meg kell gondolnia, kiben bízik, különben fény derülhet a titkára, és a gyerekei áldozatul eshetnek egy szadista gyilkosnak, aki élvezetét leli abban, hogy kínozza őt.

Egy dolog biztos: már tudja, hogyan vegye fel a küzdelmet a Gonosszal. És nincs, ami megállítsa.

T.R. Ragan – Holtsúly (Lizzy Gardner-könyvek 2.)

Huszonegy évvel ezelőtt egy kaliforniai országút mentén elhagyva találtak rá Carol Fullerton kocsijára. Azóta nem látták a tizenéves lányt, nem adott hírt magáról, az aktáját réges-rég lezárták. Carol édesanyja a halálán van, de utolsó erejét megfeszítve, egyszer s mindenkorra ki akarja deríteni, mi történt a lányával…

Diane Kramer hat hónappal ezelőtt minden pénzét felvette a megtakarítási számlájáról, majd nyoma veszett. Nővére, Andrea, szerint egyetlen dolog vezethet a nyomára: Diane szinte megszállottan rajong egy karizmatikus fogyókúrás guru iránt, aki szokatlan módszereiről híresült el. Andrea attól tart, hogy Diane a vártnál nagyobb árat fog fizetni testsúlyproblémái miatt…

A sacramentói magándetektív, Lizzy Gardner, akit kamaszkorában elrabolt és rettegésben tartott egy sorozatgyilkos, mindenkinél jobban tudja: könnyebb az elengedésről beszélni, mint azt megtenni. A rendőrség nem használta ki a lehetőséget, hogy megmentse a két fiatal nőt. Most Lizzyn a sor!


Discover more from Sorok Között Könyves Blog

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading