Home Hírek Cuki LMBT regény érkezik a Vörös Pöttyösök közé Egy fiús könyv címmel!

Cuki LMBT regény érkezik a Vörös Pöttyösök közé Egy fiús könyv címmel!

Egy ideje már tudjuk a jó hírt, hogy érkezik az Autobography című Christina Lauren kötet. Már azt is tudjuk, hogy még idén várható, és az Egy fiús könyv a magyar címe.

Iszonyúan várom a megjelenést, a fülszöveg pedig baromi kecsegtető. Alább megnézhetitek az eredeti borítóval együtt.

Christina Lauren: Autoboyography – Egy fiús könyv

„Keresetlenül mutatja be, mennyi örömmel és bánattal jár queerként felnőni.” – Teen Vogue

Tanner Scott és családja három évvel ezelőtt költöztek el Kaliforniából Utah államba, a biszexuális tini pedig nem szívesen vállalja fel önmagát az új környezetben. Most, hogy már csak egy féléve van hátra a középiskolából, alig várja, hogy szabad lehessen az egyetemen, így hát elhatározza, hogy az utolsó, Utahban töltött hónapjain nem fogja megerőltetni magát.

Amikor azonban a legjobb barátja, Autumn felveti, hogy jelentkezzen a Provo High nagy presztízsű kreatív írás szemináriumára (ahol csábítóan nagy jutalom jár annak, aki egy félév alatt képes összerakni egy saját könyvet), Tanner nem tud ellenállni a kísértésnek és belevág, már csak azért is, hogy bebizonyítsa Autumnak, hogy már az ötlet is merő ostobaság. Négy hónap alatt regényt írni? Semmiség: négy hónap egy egész örökkévalóság!

Kiderül, hogy Tannernek csak részben van igaza: négy hónap csakugyan hosszú idő. Bár az csak egy pillanatba kerül, hogy felfigyeljen Sebastian testvérre, a mormon csodagyerekre, aki tavaly már kiadót is talált a szemináriumon írt regényéhez, most pedig az osztályt tanítja. Ahhoz pedig egy hónap sem kell, hogy Tanner fülig belé is szeressen.