Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

Magyar borítót kapott a Midnight Sun – Éjféli nap!

Ma befutott az új Twilight kötet, a Midnight Sun – Éjféli nap magyar borítója. Hát, nekem továbbra is picit fura ez a gránátalma, de a könyvre azért kíváncsi vagyok. Ó, és érkezik egy special edition kiadás is, amiben benne lesz egy üzenet a szerzőtől. Íme a borító és a magyar fülszöveg!

Stephenie Meyer – Midnight Sun: Éjféli nap

Twilight forever!

Megérkezett! Stephenie Meyer diadalmasan visszatért a Twilight saga világába ezzel a várva várt kötettel. Íme Edward és Bella ikonikus szerelmi története a vámpír szemszögéből..

A feledhetetlen történet Edward élményein keresztül friss, de tagadhatatlanul sötét csavart kap. Találkozása a gyönyörű és rejtélyes Bellával hosszú vámpíréletének legmeglepőbb, ugyanakkor leggyötrőbb élménye is. Miközben megismerjük Edward múltjának magával ragadó részleteit és belső életének összetettségét, megértjük azt is, hogy miért ez a találkozás lett élete legmeghatározóbb küzdelme. Mégis, hogyan követhetné a szívét, ha ezzel veszélybe sodorja szerelme életét?

Az új kötet oldalain Stephenie Meyer visszarepít bennünket abba a világba, ami világszerte olvasók millióit ejtette rabul. Hádész és Perszephoné mítoszából merítve pedig egy epikus regényt tár az olvasók elé a halhatatlan szerelem mély örömeiről és letaglózó következményeiről.

Teljes az élmény!

* (Ellenőrizetlen szöveg, előzetes tájékoztatásra!)


Discover more from Sorok Között Könyves Blog

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading