Home Hírek Folytatást kapott az Utóirat: Szeretlek – Hamarosan érkezik magyarul is!

Folytatást kapott az Utóirat: Szeretlek – Hamarosan érkezik magyarul is!

Anno nagy siker volt az Utóirat: Szeretlek! című regény, amiből sikeres film is készült Hilary Swank és Gerard Butler főszereplésével. Megannyi év után az írónő végül folytatást is írt, amit Utóirat: Még most is szeretlek! címmel ad ki az Atheaneum kiadó 2019. október 02-án.

A könyv ide kattintva már előrendelhető, alább megnézhetitek a gyönyörűséges magyar borítót és a fülszöveget is. Arról, hogy a második film is elkészül-e, sajnos nincs információ.

Cecilia Ahern – Utóirat: Még most is szeretlek

Holly Kennedy biztonságos élete a feje tetejére áll, amikor “megtalálja” az Utóirat: Szeretlek Klub. A klub tagjait megihlette, amit Holly néhai férje, Gerry leveleiről hallottak, és ők is búcsúüzenetet akarnak hátrahagyni szeretteiknek. Megkérik az özvegyet, segítsen nekik.

Holly egyvalamiben biztos: semmiképp nem hagyja magát visszarángatni mélységes gyászába, amelyen nagy nehezen túllépett. Hét évbe telt, mire újra összerakta és kitalálta magát, és szeretné tovább élni az életét. Ám rá kell döbbennie, hogy ha szeretünk valakit, mindig van még valami mondandónk…

Az Utóirat: Szeretlek! világsikerű könyv várva-várt folytatása.