Home Hírek Ez a két Vörös Pöttyös sorozat tuti véget ér idén – Megjöttek...

Ez a két Vörös Pöttyös sorozat tuti véget ér idén – Megjöttek a magyar fülszövegek is!

Idén újabb Vörös Pöttyös sorozatoktól búcsúzhatunk. Én mindkettőt nagyon szerettem, kíváncsi vagyok a lezárásra, de azért érzem, nehéz lesz a búcsúzás… 🙁 Ma megjöttek magyarul a fülszövegek, az eredeti borítók alatt meg is találjátok őket. Megjelenési dátum még nincs, annyi biztos, hogy idén érkeznek.

Kiersten White – Végtelenül természetfölötti (Természetfölötti 3.)

Vámpírok
Vérfarkasok
Tündérek
Alakváltók

Ugye nem túl merész kívánság, ha valaki hétköznapi életet szeretne élni? Evie számára mégis az: nemcsak a Nemzetközi Paranormális Ellenőrző Hivatal próbálja nagy erőkkel visszacsalogatni magához, a Sötét Tündérkirálynő is folytatja az emberkínzást, miközben pedig egy másik világból származó lények is váltig állítják, hogy Evie az egyedüli reményük a túlélésre.

A paranormális világ léte a tét.

Evie-nek pedig csak egy esélye maradt.

Úgy tűnik, hogy Evie minden igyekezete ellenére sem tud megszabadulni hétköznapinak nem mondható múltjától. Hiába hiszi, hogy egy teljesen átlagos téli szünet vár rá, ha a házuk előtt egyszer csak egy nagy csapat paranormális lény bukkan fel, akik azt állítják, hogy valamilyen titokzatos veszedelemtől csak Evie tudja megóvni őket.

A tündérbirodalmak közötti vészterhes háború egyre közeleg. A paranormális világ percei meg vannak számlálva, és a jövő egyedül Evie kezében nyugszik.

Ennyit a normalitásról.

A sorozatzáró kötetben az írónő tökéletes arányban vegyíti a humort az izgalommal. A váratlan csavarok egészen az utolsó oldalig bizonytalanságban tartják az olvasót.

Simone Elkeles – A pasim tönkretett hírneve (Hogyan tegyük tönkre 3.)

Katonai tábor a barátommal.

Talán nem a legjobb ötlet Amytől, hogy nyáron épp abba a tengerentúli katonai táborba jelentkezzen, ahol a helyes és szexi pasija, Avi is szolgál. Pláne, miután kiderül, hogy Avi egy olyan titkot őriz, ami véget vethet a kapcsolatuknak.

Ne hagyd ki Amy és Avi történetének többi kötetét!