Home Hírek Örülhetnek a The 100 rajongók – Új évad & könyv jön magyarul!

Örülhetnek a The 100 rajongók – Új évad & könyv jön magyarul!

Igazi örömhírt hozok a The 100 magyar rajongóinak: ugyanis duplán folytatódik itthon a sorozat!

Az RTL Spike 2018. december 12-től hozza a Visszatérők itthon még nem vetített negyedik évadát. Arról, hogy az Amerikában tavaly bemutatott ötödik szezon mikor kerül adásba, még nincs hír.

A regény folyam szerelmesei is örülhetnek, ugyanis Lázadók címmel érkezik várhatóan még idén a sorozat negyedik kötete. Íme, a borító és a fülszöveg!

Kass Morgan – The 100: Lázadók

Évszázadokkal azután, hogy atomháború pusztított a Földön, az emberiség az újjáépítésen fáradozik. Egy hónap telt el azóta, hogy további űrkompok érkeztek a bolygóra, és újabb kolonisták csatlakoztak a százakhoz. Immár azok a fiatalok vezetik a népüket, akiket korábban bűnözőknek tartottak.

A kolonisták és a földlakók éppen az első közös ünnepüket tartják, amikor mindenki megdöbbenésére idegenek egy csoportja megtámadja őket. Sokakat megölnek, foglyokat ejtenek, és fontos raktárkészleteket visznek el.

Amikor a forrófejű Bellamy és megfontolt barátnője, Clarke észreveszik, hogy elrabolták Wellst, Octaviát és Glasst, megfogadják, hogy bármi áron, de kiszabadítják őket. Ám miközben az új ellenség nyomába erednek, egyre többször veszekednek, mivel képtelenek megegyezni abban, hogyan mentsék meg a barátaikat.