Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

Jön az új Chris Colfer könyv, A Gonosz Tündér visszatér!

A Glee című sorozatból ismert Chris Colfer nagysikerű regénye, A Kívánságvarázslat idén folytatódik a Könyvmolyképző Kiadó jóvoltából! Ami szuper hír, ugyanis az elsőt nagyon szerettem, szuper lesz visszatérni Colfer mesevilágába.

A második kötet címe „A Gonosz Tündér visszatér” lett, a fordítást Benedek Dorottyának köszönhetjük, a könyv pedig az elsőnél kicsit vaskosabb lesz, most 520 oldal. Alább megnézhetitek a magyar fülszöveget és az eredeti borítót is, a magyar változat még nem futott be. A megjelenés tavasszal esedékes, vélhetően a Könyvfesztiválra.

Chris Colfer – A Gonosz Tündér visszatér

„A Mesék Földje már nem az a vidám hely, amire Alex és Conner Bailey a Kívánságvarázslat-kalandjukról emlékeznek: a Gonosz Tündér, aki megátkozta Csipkerózsikát, visszatért, hogy bosszút álljon, és a mesevilág rettegésben él.

Amikor a Gonosz Tündér mesterkedése Alex és Conner világát is eléri (elrabolják az édesanyjukat!), szembeszegülnek nagymamájuk utasításaival, és követik a Mesék Földjére, hogy megmenthessék őt.

Vajon a fanyalgó Piroska királynő, a törvényen kívüli kalandorok, Aranyfürt és Jankó, valamint régi kétéltű barátjuk, Breki segítségével Alexnek és Connernek sikerül megmenteniük édesanyjukat és a mesevilágot az eddig látott legnagyobb veszélytől?


Discover more from Sorok Között Könyves Blog

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading