Home Borítómustra Két új Young Adult Menő Könyv magyar borítójáról is lehullt a lepel!

Két új Young Adult Menő Könyv magyar borítójáról is lehullt a lepel!

Idén több Young Adult kötettel is készül a Menő Könyvek kiadó, erről itt írtam bővebben. A hétvégén pedig két új regényük magyar borítójáról is lehullt a lepel!

Az egyik Lucinda Gray izgalmas regénye, Az Aranykalitka borítója, ami valami elképesztően gyönyörű, és ami fontosabb, hogy nagyon megmozgatja az ember fantáziáját, és nem csak a báliruha miatt. Alig várom már, hogy elolvassam, a megjelenés 2017 februárjában esedékes. A regényről így írt a Menő Könyvek:

Lucinda Gray: Az aranykalitka

Egy történelmi thriller, amiben egy tizenhat éves, elárvult amerikai lány, Katherine hatalmas vagyont és birtokot örököl Angliában. Ám amikor a bátyával Európába költöznek, hogy átvegyék a házat, különös dolgok kezdenek történni. Nem csak gyilkosságokra és hazugságokra derül napfény, hanem felbukkan pár furcsa, de vonzó kérő is és egyre több szó esik egy különös, ijesztő szörnyről, aki a birtok körüli erdőben él. Vajon ki itt az igazi ellenség, és sikerül-e Katherine-nek túlélnie az egyre őrültebb kalandokat?

az-aranykalitka

Idén érkezik egy új Jost Stirling regény is, méghozzá egy új Savant kötet, az Angel! A kiadó így írt a könyvről a hivatalos blogján, és persze megmutatták a borítót is. Sőt, ide kattinva bele is olvashattok a könyvbe. De aztán csak óvatosan, még a végén túlságosan meghozza a kedvetek 😉

Joss Stirling: Angel

Angel lobbanékony természetű. Nehezére esik palástolni azt a képességét, amellyel uralni tudja a vizet. Ám ahogy összetalálkozik a borongós, de jóképű Marcusszal egy nyári fesztiválon, ahol mindketten fellépnek, úgy érzi, mintha a hullámok őt is elsodornák: a fiú énekétől az ő lelke is dalra fakad. Kölcsönös vonzalmuk feltartóztathatatlanul tör előre, akár a dagály; ám Marcus bizalmatlansága Angel adottságával szemben még erősebbnek bizonyul. Hogy maradhatnak együtt, ha Marcus képtelen elfogadni Angel valódi énjét, és mit jelenthet ez kettejüknek? És ahogy a hurok egyre jobban szorul a savant közösség körül, legfőbb ideje eldönteni, hogy ki melyik oldalon áll. A nagysikerű Lélektársak-sorozat savantjainak szövevényes története ezzel az izgalmakkal és humorral átszőtt regénnyel folytatódik.

angel