Home Hírek Itt a vége, nem lesz több Book a Sloth Club meglepetés doboz!

Itt a vége, nem lesz több Book a Sloth Club meglepetés doboz!

Hű, hát ez az, amire nem számítottam. A Book a Sloth Club ugyanis bejelentette, hogy befejezik a pályafutásukat, az Árnyvadász Fandom Doboz lesz az utolsó, ami elkészül általuk. Ennek a postázása október végére várható.

Viszont a Baráth Viktória doboz törölve lett, és már az októberi dobozok sem fognak kimenni.Aki előfizett, vagy előre megvett egy dobozt, annak visszatérítik az árát.

A döntés engem nagyon meglepett. Oké, az előfizetésem amúgy sem hosszabbítottam volna meg, kissé ki is akadtam a szeptemberi dobozra, de azért titkon bíztam benne, hogy visszatér a korábbi BASC minőség. És ezért – meg a szép múltért – sajnálom a véget.

A csapat az alábbi közleménnyel búcsúszott. És ez a kommunikációs stílus volt az, ami miatt megszerettük a BASC-ot annak idején. Köszönöm azért az élményeket.

Kedves Lajhik, Vevőink, Olvasóink, BARÁTAINK!

Rengeteget tanakodtunk azon, mi volna a megfelelő lépés abban a helyzetben, ami fennáll egy ideje. Milliónyi megválaszolatlan kérdés, hozzánk intézett jó és rossz szavak végül döntésre kényszerítettek.

Mindenekelőtt, szeretnénk magyarázatot adni, hiszen megérdemlitek. Sőt, ennél jóval többet is érdemelnétek, de a múlt egyik legrosszabb tulajdonsága, hogy nem változtatható.

Egy évvel ezelőtt elkezdtük, szívünket és lelkünket adtuk Nektek, amelyek megértő, gondos kezekbe kerültek. Mi adtunk, és Ti szintén. Első magyar könyves meglepetés dobozként indultunk, a piacon hasonló sem volt jelen ebben az időben. Ugyan voltak már az elején akadályok és problémák, de ezek nem állítottak meg minket attól, hogy a hosszú előkészületek ellenére megjelentessük a dobozokat Nektek.

Drogként hatottak ránk az egyre jobb és jobb kritikák, amiket kaptunk és szerencsére nem voltatok restek, és negatívak is érkeztek, amik számotokra és számunkra is csak jobbá tették a dobozokat.

Rengeteg változáson ment keresztül a BASC ezalatt az idő alatt, fejlesztések, designváltozások és hasonlók, amik csakis a ti visszajelzéseitek miatt voltak lehetségesek.

Bevezettük nem sokkal rá az extrákat, így lehetőséget kaptatok megvenni a kis dobozok áhított darabjait, illetve olyan termékeket is, amelyek nem szerepeltek dobozban.

Majd ezt követte a PotsAndMugs is, amely ugyancsak elsőként készített a magyar piacon speciálisan könyvmolyoknak gyertyákat, majd könyvvásznakat is.

A saját sikereinkhez tartozik, hogy a Forbes is felfigyelt a BASC-ra és egész oldalas cikket jelentetett meg rólunk.

Ezen felbuzdulva, több hozzánk hasonló cég is alakult, hogy kielégítse a könyvfalók igényeit, akiknek ezúttal további sikereket is kívánunk!

Továbbá több kiadóval is kialakult nagyon pozitív kollegiális kapcsolat, illetve többek között a Prológus tagjai sem voltak restek a szívüket rakni a dobozok összeállításába, amellyel mindig megfelelő ízlésvilágú könyvek és hozzávalók juthattak a tudáséhes kezeitek közé.

AZONBAN!

Mindaz, amit a továbbiakban írunk se nem kifogás, se nem mentség, ennek ellenére örülnénk, hogyha tudnátok róla.

A háttérben sajnos hiába tettük szívünk-lelkünk a dobozok kreálásába, ez nem volt elég. A gépezet nem mozgott úgy, ahogy kellett volna. A cég rengeteg ágazatába folyamatos hibák csúsztak, aminek szenvedő alanyai TI lettetek. A hibák -, hogy egy hasonlattal élhessünk – olyanok voltak, mint egy vízzel megtöltött lufi. Kilyukadt egy helyen, amit rohanva helyrehoztunk, de közben kettő másik hasadás is keletkezett rajta, aminek következtében bárhogyan igyekeztünk, nemhogy kevesebb, hanem egyre több és több hiba csúszott be.

Emellett nyilván emberekből vagyunk, és sajnos a magánéletünk egyes területei sem kellőképpen alakultak, így a problémák megoldása nem rendelkezhetett akkora prioritással, mint amennyire szükség lett volna.

Ehhez kapcsolódik a webáruház bezárása, és végül a tetőpont: a szeptemberi dobozok.

Ezekhez a dobozokhoz sem használtunk kevesebb kreatív energiát, mint korábban, azonban nem olyan sikerrel dolgoztunk, ahogy eddig. Ez tökéletesen látszik a Ti reakcióitokból.

Így hát van az a pont, ahol be kell látni, hogy a problémák nem megoldhatóak, a múlt nem megváltoztatható, és további bennetek megjelenő negatív érzések ellen lépnünk kell!

Nem hagyhatunk titeket többé cserben, nem maradhatunk szótlanok, és nem nézhetjük, amint a havi karácsonyotok inkább válik rémképpé a BASC neve alatt, mint örömmé.

Első vállalkozásunk, kezdő lépéseink, apró gyermekünk kezét, el kell engednünk.

Ez a következőket vonja maga után:

Az októberi dobozok megjelenése eltörölve. Mindenki, aki kezünkbe adta hűségét erre a hónapra is, visszatérítésben részesül.

– A detektív doboz – bár szerintünk zseniális – rengeteg problémába ütközött, így hasonló sors vár rá. Az előfizetők szintén visszakapják a befizetett összeget.

– Baráth Viktória dobozok felé az érdeklődés eltért a várakozásoktól, így testvéreivel együtt távozik, és hasonlóan az előzőkhöz, kártérítést fizetünk.

– Korábban megrendelt extrák – Amiket tudunk, amilyen gyorsan csak tudunk, teljesítünk. Amiket nem, visszatérítünk.

És ami talán sokatokat foglalkoztat:

A fandom doboz – Ő lesz a búcsúdobozunk, hiszen számos részlete elkészült, és ettől az örömtől bizonyosan kár volna titeket megfosztani. Megérdemeltek egy utolsó ajándékot, számíthattok arra, hogy különleges lesz. Azonban október végéig türelmeteket kérjük! 

Szeretnénk jelezi, hogy a cég – a szóbeszéddel ellentétben – nem azért nem folytatja tovább, mert bármiféle csőd állt volna elő. Célunk az, hogy a BASC az emlékekben ezen utójátékok ellenére is olyan képként élne, ami az elején volt. Az elsők, akik a fantasztikus könyvmolyok számára minden hónapban meglepetés élményt hoztak! J

Elnézést kérünk minden kellemetlenségért, amit késésünk, szótlanságunk vagy egyéb okozott!
Rendkívül hálásak vagyunk Nektek, mindannyian csodálatosak vagytok és a negatív kritikát írók is rengeteget segítettek nekünk, főleg emberileg! Reméljük továbbra is mindenki kiáll a véleménye mellett, és folytatja a könyvek népszerűsítését, mert ez egy nagyon-nagyon fontos küldetésünk!

A levelekre, kérdésekre válaszolunk, írjatok nyugodtan! Vigyázzatok magatokra és

Viszlát, és kösz a halakat!
a BASC csapata