Home Hírek Újabb Szépség és a szörnyeteges feldolgozás jön a Vörös Pöttyösök közé!

Újabb Szépség és a szörnyeteges feldolgozás jön a Vörös Pöttyösök közé!

Év elején jelent meg Amerikában az Elementálok-szerző, Brigid Kemmerer új könyve, A Curse so dark and lonely, ami a gyönyörű borítójával rögtön megfogta az embert.

Külföldön instant siker lett, jelenleg 12 ezer csillagozáson túl 4.27-es rátán áll a Goodreadsen. Nem is meglepő, hogy a siker miatt a Könyvmolyképző Kiadó is felfigyelt a sorozatra.

A molyon egy olvasónak meg is erősítették, hogy érkezni fog magyarul, ráadásul nem csak az első rész, hanem az Amerikában is csak 2020-ban debütáló folytatás, A Heart So Fierce and Broken is. (Aminek dettó gyönyörű a borítója). Hazai megjelenési dátum még nincs.

És mit lehet tudni a sikerkönyvről? A Szépség és a szörnyeteg feldolgozása, amiben csak a szerelem törheti fel az átkot. Emberfall birodalmaés kegyetlen hercege, Rhen vár megmentőre.

Harper Lacy élete nem a legkönnyebb, az édesapja elhagyta, az anyukája haldoklik, a bátyja sincs a legjobb helyzetben. Ráadásul a lány Washington DC utcáiról egy véletlen folytán egyenesen Rhen elátkozott világában találja magát… Izgalmas, ugye?