Home Hírek Két könyvadaptációban is meg akarják ölni Amy Adamst

Két könyvadaptációban is meg akarják ölni Amy Adamst

A többszörösen Oscar-jelölt Amy Adams rajongói örülhetnek, ugyanis a színésznő legalább két könyvadaptációban fel fog tűnni nemsokára, ráadásul mindkettő könyv meg is jelent már itthon.

Először az HBO-ra érkezik az Éles tárgyak sorozat, ami Gillian Flynn sikerkönyve alapján készült. Az HBO limitált sorozatként promóz, de a Big Little Lies-nál is így tették…

Az Éles tárgyakhoz már érkezett is egy promó, fent megnézhetitek. A premier 2018 júliusában esedékes. A főszerepben tehát Amy Adams, továbbá Patricia Clarkson, Chris Messina, Eliza Scanlen, Elizabeth Perkins és Matt Craven.

Gillian Flynn – Éles ​tárgyak

A fiatal chicagói újságíróra, Camille Preakerre nyugtalanító megpróbáltatás vár néhány hónapos pszichiátriai kezelését követően: főszerkesztője visszaküldi fojtogató szülővárosába, hogy az ott történt gyerekgyilkosságokról tudósítson.

Camille évek óta alig beszélt neurotikus, hipochonder anyjával, tizenhárom éves, gyönyörű féltestvérét, a poros kisváros lakóit valamiképp a markában tartó Ammát pedig utoljára óvodásként látta. A viktoriánus stílusú, kísérteties családi házban Camille-t megrohanják boldogtalan gyerekkorának emlékei, és akaratlanul is azonosulni kezd a meggyilkolt kislányokkal. Miközben egyre mélyebbre rántják sötét múltjának démonai, és felszakadnak soha be nem gyógyult sebei, versenyfutásba kezd az idővel, hogy kiderítse, ki lehet a tettes. Ha Camille túl akarja élni életveszélyes visszatérését, nem tehet mást, mint hogy egyszer és mindenkorra összerakja múltja kirakós játékának darabjait.

A jó hír pedig tegnap érkezett, Amy Adams kapta A nő az ablakban adaptáció főszerepét. A.J. Finn regénye a Könyvfesztiválra jelent meg Magyarországon, egy női pszichothrillerre készülhet az olvasó.

Arról még nincs hír, hogy ki mellett bizonyíthat majd Adams, egyelőre annyi biztos, hogy Joe Wright lett a rendező, és a Pulitzer-díjas Tracy Letts a forgatókönyvíró. A premier legkorábban is jövőre várható.

A.J. Finn – Nő az ablakban

Anna ​Fox egyedül él New York-i otthonában, egy üresen kongó nagy házban, ami egykor boldog családi élete színtere volt. Férje és lánya nincsenek már vele, agorafóbiával küzd, napjait azzal tölti, hogy idegenekkel csetel a laptopján, régi filmeket néz, túl sokat iszik, és a szomszédjait figyeli.

Amikor Russellék beköltöznek a szemközti házba, még inkább felerősödik benne a vágy, hogy újra együtt legyen szeretteivel. Aztán Anna meglát valamit az ablakból, amitől ingatag világa omladozni kezd. Tényleg látott valamit, vagy csak a képzelete játszott vele? És milyen következményekkel jár, ha megvádolja új szomszédjait?
A Nő az ablakban feszült és fordulatos hitchcocki thriller a Hátsó ablak stílusában.
A könyv jogait negyven országban adták el szerte a világon, és a 20th Century Fox készít belőle filmet. Megjelenése után egy héttel egyből a New York Times bestsellerlistájának élére ugrott.