Home Hírek Készül a Csillagainkban a hiba folytatása? John Green elárulta az igazat!

Készül a Csillagainkban a hiba folytatása? John Green elárulta az igazat!

Időről-időre újra végigseper a közösségi médiában a nagy talány: készül a Csillagainkban a hiba folytatása? Mióta John Green bejelentette, hogy egy vadonatúj projekten dolgozik, még inkább beindultak a találgatások…

csillagainkban-a-hiba-01

Mindez már két éve is téma volt, akkor a film főszereplője Shailene Woodley nyilatkozott egy esetleges folytatásról: “A halál egy olyan dolog, ami úgyis eljön az életben. És számunkra egy folytatást kreálni nem lenne fair azokkal az emberekkel szemben, akiknek a fantáziájában Hazel tovább él“. Mindez persze egy esetleges filmes folytatásra vonatkozik.

No és lesz-e második Csillagainkban a hiba könyv? Mielőtt kiderülne a válasz, játsszunk el a gondolattal. Érdemes lenne folytatnia John Greennek a könyvet?

Ha még nem olvastad a regényt, és/vagy láttad a filmet, ugord át ezt a bekezdést! Nem tudom örülnék-e egy folytatásnak. Kétségkívül érdekelne, hogy mi történik Hazellel, hogy él tovább, és egyáltalán, mennyi ideje van még hátra. Viszont ha belegondolok, hogy Agustus már nem lenne ott, akkor nem vagyok benne biztos, hogy akarom. Persze ha John Grennek lenne egy jó ötlete, akkor talán, esetleg… Spoileres bekezdés vége.

A Fault In Our Stars

És hogy látja mindezt John Green?

Szeretne második Csillagainkban a hiba könyvet írni?

Minderre Twitteren válaszolt a minap: “Terjed egy pletyka, miszerint a Csillagainkban a hiba folytatását írom. Biztosíthatlak titeket, hogy ez nem igaz (és egyben nevetséges). Viszont, írok egy új regényt. Legalábbis próbálkozom, akárhogyis! És most itt az idő, hogy visszatérjek rá“.

john-green

Green tehát megerősítette, hogy nem lesz Csillagainkban a hiba folytatás, aminek mellesleg örülök, és azt hiszem, ezzel nem vagyok egyedül. Green új könyvét pedig már nagyon várom, mert önálló regénye a 2012-ben debütált Csillagainkban a hiba óta nem jelent meg.

Kíváncsi leszek, hogy milyen témával áll elő. Bár most, hogy ennyit gondolkodtam, talán egy Isaac spin-offnak örülnék, érdekes lenne egy vak tinisrácról olvasni…