Home Hírek Egyetlen kis hazugság mindent felborít? – Itt az új Rubin Pöttyös magyar...

Egyetlen kis hazugság mindent felborít? – Itt az új Rubin Pöttyös magyar fülszövege

Idén végre érkezik magyarul a Tíz apró lélegzet folytatása, az Egyetlen kis hazugság. A könyv pár évvel az első kötet után játszódik, itt már Kacey húga, Livvie a főszereplő, és azt élhetjük végig, miként kezd el fősulira járni. És ismerkedik meg egy helyes sráccal, Ashtonnal 🙂

Livvie karakterét már a Tíz apró lélegzetben is nagyon szerettem, éppen ezért nagyon kíváncsi vagyok már a saját történetére is. Van egy olyan érzésem, hogy érzelmileg ez is megterhelő lesz, de hát…

Alább az eredeti borítót nézhetitek meg, és a magyar fülszöveget. A megjelenés 2018 tavaszán esedékes.

K.A. Tucker – Egyetlen kis hazugság

Livie Cleary mindig is maga volt a tökéletesség – de hamarosan rá kell jönnie, hogy a tökéletesség nem is olyan nagyszerű, mint amilyennek beállítják, és az ember bizony néha hibázik, miközben próbálja kideríteni, ki is ő.

„Hadd legyek rád büszke!” Ezek voltak Livie apjának a hozzá intézett utolsó szavai. A szülei tragikus halála óta eltelt hét évben Livie minden tőle telhetőt megtett, hogy minden egyes döntésével, szavával, tettével eleget tegyen ennek, miközben hatalmas erővel és érettséggel gondoskodott a nővéréről. De most, hogy elkezdődnek az egyetemi évei, váratlan kihívások teszik próbára a kitartását – és a szívét.

Livie sziklaszilárd tervvel érkezik a Princetonra, és ezt végig is akarja vinni: remek eredményeket érni el az óráin; bejutni az orvosira; és találkozni egy rendes, tiszteletre méltó sráccal, akihez egy nap majd hozzámehet. Tervében egyáltaln nem szerepelnek vodkabombák, sem egy imádnivaló, bulikirálynő szobatárs, akinek nem tud nemet mondani, sem Ashton, az evezőcsapat arrogáns – és hihetetlenül vonzó – kapitánya, aki eddig sosem látott dühkitöréseket vált ki Livie-ből. Ami ennél is rosszabb, hogy Ashton a legjobb barátja és lakótársa annak a Connornak, aki viszont tökéletesen megfelel Livie elvárásainak. De akkor meg miért Ashton jár folyton a fejében?

Tetszett a Tíz apró lélegzet? Most hagyd, hogy magával ragadjon Livie története is!