Home Hírek A Vámpírnaplókból igazolt főhőst a The Originals-Hope spin-offja

A Vámpírnaplókból igazolt főhőst a The Originals-Hope spin-offja

Úgy tűnik megtörténik az, amire az amerikai tévézésben ritkán kerül sor. Egy tévésorozat spin-offja egy újabb spin-offot szül. Márpedig egyre nagyobb az esély, hogy erre tényleg sor kerüljön.

A The Originals utolsó, ötödik évada 2018. április 20-án debütál, és itt Hope Mikaelson már a Vámpírnaplókból ismert Caroline és Alaric bentlakásos iskolájában tanul, amit természetfeletti lények számára hoztak létre. Hope karakterét Danielle Rose Russel alakítja.

Még augusztusban mondta el Mark Pedowitz a TCA standon, hogy Julie Plec showrunerrel egy Hope spin-offot terveznek. Az ügymenet azóta úgy tűnik felgyorsult. Bár (még?) hivatalos pilot berendelés nem történt, de színészeket máris igazoltak a projekthez.

Az biztos, hogy Hope szerepében Danielle Rose Russel tűnhet fel, mellette pedig Quincy Fouse, Jenny Boyd, Kaylee Bryant és Aria Shahghasemi is a Hope projekt része lett.

Mellettük pedig visszatér egy eredeti Vámpírnaplók sztár is, méghozzá Matt Davis, akit Alarickként ismerhettünk meg éveken át. Ő mint iskolai dolgozó szerepelhet.

A helyzet tehát jelenleg az, hogy hivatalosan nem rendelték be a pilotot, de a színész igazolásokkal nagyon jó esélyei lettek. A The CW pedig nemrég bejelentete, hogy vasárnaponként is sorozatokat fognak adni, így legalább négy új sorozatnak lehet állandó helye. Reméljük, hogy a Hope spin-off is köztük lehet!