Home Hírek Közös könyvadaptációban Selena Gomez, Ansel Elgort és Harry Styles?

Közös könyvadaptációban Selena Gomez, Ansel Elgort és Harry Styles?

Már itthon is megjelent Donna Tartt Pulitzer díjas regénye, az Aranypinty. A történet főhőse Theo Decker, aki tizenhárom évesen túlél egy katasztrófát, de egyedül marad. Egy gazdag család befogadja, de hiába él a Park Avenue-n a gazdagok világában, nem lel otthonra. Egy varázslatos festmény pedig az alvilághoz sodorja…

Az Aranypinty hatalmas népszerűségnek örvend leginkább Amerikában, így nem is meglepő, hogy elkészül az adaptáció belőle. A filmet a WB kreálja, és 40 millió dolláros büdzsével gazdálkodhatnak.

Az EW jelentése szerint a főszerepet Ansel Elgort kapta, ő alakíthatja majd Theót. Igazán szuper választás, ugye?

Több színésszel is folyik a tárgyalás, például Selena Gomezzel, aki nemrég New Yorkban járkált Az Aranypinty egy példányával.

A hírek szerint az ex-One Direction tag Harry Styles is nagy esélyes, méghozzá Boris szerepére, aki a főhős legjobb barátja, de egyesek szerint Theo szerepét is bezsebelheti. Bizony, ő is komolyan építgetné a színészi karrierjét.

Ennyiből is érződik, hogy még nincs végleges szereposztás, leginkább Selena és Harry szereplése kétséges, Ansel Elgort viszont már végleges befutónak tűnik. Isteni lenne, ha mindhárman benne lennének a filmben, ugye? Én az utóbbiért drukkolok, bízzunk a legjobbakban!

* Kíváncsi lettél Az Aranypintyre? Klikk ide a könyv infókért *