Home Hírek Maybe Now – Az Egy nap talán folytatásán dolgozik Colleen Hoover

Maybe Now – Az Egy nap talán folytatásán dolgozik Colleen Hoover

A tavalyi év egyik legjobb könyve volt Colleen Hoovertől a Maybe Someday – Egy nap talán. Bár a történet vége teljesen lezárt volt, én legalábbis annak éreztem, de ma szuper hír érkezett az írónőtől.

Maybe Now címmel már készül a folytatás, amit az írónő a Wattpadon fog publikálni. Az elősző, az írónő megjegyzése, és egy fejezet Sydney szemszögéből már elérhető. Aminek még örülhetünk: akárcsak az Egy nap talánban, Griffin Peterson dalai ide is bekerülnek majd. Magyar megjelenésről nincs még hír.

Sőt, készült egy csoport is, a Maybe Now discussion group, aminek Colleen Hoover az adminisztrátora. A csoport arra szolgál, hogy a rajongók kibeszélhessék a Maybe Now élményeket, benyomásokat, így ha el szeretnéd juttatni az üzeneted Colleenhoz, akkor a csoportban érdemes, hogy tuti lássa.

A Maybe Noe híre azért akkora meglepetés nem volt, Hoover ugyanis már tavaly elárulta egy Facebook posztban, hogy egy régebbi könyvének a szereplői “szólnak hozzá“, és nagyon szeretné folytatni a történetüket. (Részletek ebben a cikkben) Nos, itt a Maybe Now!