Home Hírek Inkább boldog – január végén érkezik az első LMBT Menő Könyv!

Inkább boldog – január végén érkezik az első LMBT Menő Könyv!

Már tudjuk egy ideje, hogy a Menő Könyvek csapott le Adam Silvera hatalmas sikert elért könyvére, ami Inkább boldog címmel végre megjelenhet! A kötet január 30-án érkezik. Alig várom már, hogy olvassam 🙂

Az író igazi szupersztárnak számít a tengeren túlon, tavaly már a harmadik regénye is megjelent. Az Inkább boldog számos díjat elnyert, például az Amazonon az év legjobb Young Adult regényének választották, és a New York Times is beválogatta a kedvenc könyvei közé.

Az már a fülszövegből kiderül, hogy nagyon egyedi regényről van szó, ami sosem látott módon mutatja meg a coming out kérdéskörét. Alább csekkolhatjátok is, illetve a magyar borítót is. (Amit sajnos csak ilyen kis méretben találtam meg)

Adam Silvera – Inkább boldog

A tizenhat éves Aaron Soto igyekszik újra magára találni egy családi tragédiát követő nyáron.

A barátnője, Genevieve segítségével lassanként emlékezni kezd, milyen lehet a boldogság, ám amint összebarátkozik Thomasszal, minden összezavarodik, amit a múltjáról és a jövőjéről gondolt.

Aaron és Thomas egyre közelebb kerülnek egymáshoz, és Aaron önmaga előtt sem tagadhatja le többé az érzelmeit. A Leteo Intézet memóriatörlési eljárása lehet a megoldás, hogy újra a régi legyen. Ám ezzel együtt az igazi önmagát is elveszítheti.