Home Cover Reveal Borítóleleplezés: Bakti Viktor – Integrálva

Borítóleleplezés: Bakti Viktor – Integrálva

Hamarosan megjelenik Bakti Viktor debütáló regénye, egy borzongatóan eredeti thrillerbe oltott csavaros scifi – a borító legalábbis ezt sejteti 🙂 Íme, a borító, a fülszöveg és infók a szerzőről!

A BORÍTÓ

* Megtetszett? Akkor szerezd be ide kattintva kedvezményesen! *

A FÜLSZÖVEG

Lépj a jövő útjára!

2066 – Philadelphia.
Themisz, a titokzatos szuperszámítógép mindent lát, még a jövőt is. Kiszámítja, hogyan boldogulhat legjobban az emberiség.
Digitális jósok súgják meg a jövőt, ám az egyikük meghal, miközben Jarrednek, a zsoldosnak egy döbbenetes üzenetet mutat.
Vajon rendszerhiba, vagy valóban a jövőt fedi fel?
Az események láncreakcióként követik egymást.
Rejtélyes szervezet lendül mozgásba, hogy a virtuális térbe börtönözött, testetlen hacker segítségével megfejtse a Themisz titkait. A meghasonlott zsoldos döntésre kényszerül véres állandóság és küzdelmes változás között. Yolanda, a reflektorokhoz szokott riporternő szembesül a kíméletlen valósággal. Vajon él a csábító ajánlattal? Engedi hogy maga a jövő költözzön be saját húsába és csontjába? Victor, a cég vezérigazgatója is nyomozásba kezd, hogy olyan sötét titkot fedjen fel, amitől még őt is óvják.
Mi valójában a rejtélyes Themisz?
Harc kezdődik a valóságban és a kibertérben egyaránt.
Már nem csak a Themisz a tét, hanem a szabadság.

Vajon test vagy az elme szabadsága fontosabb?

A SZERZŐRŐL

1985-ben született, Budapesten él és dolgozik. A fantasztikum és az alkotás szeretetét már gyerekkora óta magáénak mondhatja, de komolyan csak 2010 környékén kezdett foglalkozni a történetírással. Eleinte novellapályázatokon vett részt és online publikált. Az első regénye az V. Aranymosás Irodalmi Válogató nyertese.
Blog: https://baktiviktor.wordpress.com/
Facebook: https://www.facebook.com/baktiviktorwriter