Home Hírek Új Árnyvadász novella sorozatot ír Cassandra Clare és népes baráti köre

Új Árnyvadász novella sorozatot ír Cassandra Clare és népes baráti köre

A Történetek az Árnyvadász Akadémiáról és a Bane Krónikák után Cassandra Clare és író barátnői újabb közös projektbe fogtak, hiszen egy újabb novella-sorozattal lepik meg az árnyvadászokat.

A Ghosf of the Shadow Market, vagyis Az árnypiac szellemei tíz rövid novellából áll majd, és a világon működő különböző árnyvadász piacokat mutatja majd be más-más főhős szemén át. Ami a novellákat összeköti, hogy mindegyikben szerepel majd Jem Carstairs, ami előrevetíti azt, hogy remélhetőleg Tessát sem kell hiányolni.

A novellákat Robin Wasserman, Sarah Rees Brennan, Maureen Johnson és Kelly Link jegyzi plusz természetesen Cassandra Clare. (Arra mondjuk kíváncsi lennék, hogy Clare itt mit csinál. Ad egy vázlatot az írónak, hogy mit akar a kötetben látni, a barátnője megírja, Clare aztán meg csak átfutja és belejavít itt-ott? Bár tudnám a választ.)

Amerikában az első rész 2018 márciusában debütál, utána havonta kiadnak egy novellát e-könyvben, majd az utolsó két rész külön nem jelenik meg, de egy 2019-es nyomtatott kötetben az első nyolc résszel együtt kapható lesz.