Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

Az HBO mutatja be itthon a legújabb Anne otthonra talál adaptációt!

A kultikus tévésorozat után újabb adaptáció készült L.M. Montgomery klasszikusnak számító Anne otthonra talál című regényéből!

anne-otthonra-talal2

Eredetileg egy 13 részes minisorozatnak indult az adaptáció, de végül egy másfél órás tévéfilm lett belőle, amit idén februárban mutattak be.

A film hála az HBO-nak a magyar közönség elé is eljuthat, hiszen a mozicsatorna 2016. augusztus 11-én, 18:30-kor mutatja be a legújabb Anne-filmet. A főszerepekben Ella Ballentine, Sara Botsford és Martin Sheen láthatóak. Alább elolvashatjátok a film történetét, megnézhetitek a trailert és a posztert is.

A történet: Prince Edward-sziget, az 1870-es évek végén. Matthew és Marilla Cuthbert, a középkorú testvérpár elhatározzák, hogy örökbe fogadnak egy fiút, aki majd segít nekik a gazdaságban. Egy tévedés miatt azonban a fiú helyett lány érkezik az árvaházból. Anna éles eszű kislány, aki próbál beilleszkedni az új környezetébe. Meg kell találnia a hangot Cuthbertékhez, alkalmazkodnia kell az iskolához és a kisvárosi élethez, hogy még véletlenül se kerüljön vissza az árvaházba. Lucy Maud Montgomery regényéből.

anne-otthonra-talal