Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

Könyvkritika: Colleen Hoover & Tarryn Fisher – Never Never: Soha, de soha 2.

Ha netán bárki azt hitte, hogy a második rész gyengébb lesz, mint az első, nos, az jó nagyot tévedett. Colleen és Tarryn fokozták a téteket, Silas és Charlie története talán még izgalmasabb is volt, mint az előző. És igen, kaptunk egy hatalmas függővéget is – de még így is imádnivaló az egész. Sőt, pont így tökéletes.

* Kíváncsi lettél? Szerezd be ide kattintva kedvezményesen! *

A Never Never 2. pontosan ott kezdődött, ahol az előző rész véget ért. Charlie eltűnt, eközben Silas a kocsiban ült, amikor újra elvesztette az emlékeit. Az ottani jegyzetek alapján próbálta összerakni a képet, eközben pedig sürgősen meg kellett találnia Charlie-t, akit fogva tartottak egy sötét helyen, és abszolút nem emlékezett a múltjára. Az elrablásával pedig még Silat is megvádolták.

Kétségkívül lehengerlő volt a regény, de azt hiszem, az izgalmas a legjobb szó rá. Mindig jött egy olyan momentum, ahol csak pislogtam nagyokat, és nem akartam elhinni, hogy ilyen jól meglépett bizonyos dolgokat a könyv. Az izgalmak pedig csak jöttek, és még az amnéziás alaphelyzetet is sikerült feldobni az elrablós krimi szállal, ami bár hamar nyilvánvalóvá vált, de még így sem lett unalmas vagy érdektelen. És pont ez az izgalom segített abban is, hogy ne tudjak igazán figyelni a regény hibáira.

Ahogy én elképzeltem: Charlie | A fotón: Lucy Hale

Az amnézia rész is jól pörgött ám, külön érdekes volt újra átélni a főhősökkel az első emlékezés pillanatait. Attól féltem egy kicsit, hogy majd repetitív lesz az amnézia feldolgozása, netán unni fogom, hogy ugyanaz történik, de nem, abszolút nem ez lett a vége, hanem a szó szerinti tömény izgalom. Ráadásul haladtunk a „miért történik ez” kérdéskörrel is – és egyre izgibbnek tűnik ez is.

Amit még kifejezetten szerettem ebben a kötetben, az a mellékszereplők bevonása a történetbe. Silas öccsét, Landont például imádom, haláli laza srác, kábé ilyen öccsre vágyhat mindenki. Bár most nem volt olyan sok Janette pillanat, de még így is érezni, hogy mennyire erős karakterről van szó. Az pedig külön pozitívum, hogy a főhősök múltjáról is egyre több adalék derült ki. És tegyük hozzá, annyira érdekes maga a háttérsztori, hogy simán elolvasnék egy előzménykötetet is, ami elmeséli, hogy is jutottunk el pontosan a Never Never kezdetéig.

Ahogy én elképzeltem: Silas | A fotón: Daniel Sharman
Értékelés: 10/10

Ezt a részt is imádtam! Colleen és Tarryn szenzációs könyvet írt, ami tele van izgalmakkal, rejtéllyel, szerelemmel, szenvedéllyel és pont annyi humorral, ami képes feldobni a legszomorúbbnak ígérkező részeket is. Csodás élmény volt olvasni, abszolút nem csalódtam. És naná, hogy izgatottan várom az utolsó részt.

Hogy tetszik a borító? Naná, hogy oda vagyok érte, egészen gyönyörű. Ezzel a vizes-véres hatással pedig iszonyú figyelemfelkeltő.

Kinek ajánlom elolvasásra? Ha valaki olvasta az első részt kétlem, hogy nemet akarna mondani a folytatásra. És milyen jól teszi!

* Kíváncsi lettél? Szerezd be ide kattintva kedvezményesen! *

NEVER NEVER 2. – BLOGTURNÉ

 • A Könyvmolyképző jóvoltából hazánkban is megjelenik Colleen Hoover és Tarryn Fisher sorozatának második kötete, a Soha, de soha 2.. Ennek örömére a Blogturné Klub hat bloggere ismételten elmerül Silas és Charlie rejtélyekkel tarkított történetében, mely az előző résznél is több izgalmat kínál.

  Tartsatok velünk, ismerjétek meg a regényt, és vigyétek haza a kiadó által felajánlott három nyereménypéldány egyikét.

 • Mostani játékunk során belebújhattok Silas és Charlie bőrébe.

  Colleen Hoover és Tarryn Fisher magyarul is megjelent regényeit alapul véve fiktív nyomozásra hívunk benneteket – történt ugyanis, hogy az egyik szereplő elveszett. Ki, hol és kivel van, ki keresi kinek a segítségével? – ezek azok a kérdések, amelyre fényt kell derítenetek.

  Minden állomáson találtok egy kérdést, valamint néhány információ morzsát, nektek pedig nincs más dolgotok, mint kitalálni, kire, mire vagy milyen helyszínre gondoltunk. Annyit segítünk, minden karakter, épület, hely a két írónő történeteiből származik. Jó nyomozást!
  Figyelem! A kiadó csak magyarországi postacímre postáz. A nyertesnek pedig 72 óra áll rendelkezésére, hogy válaszoljon a kiküldött értesítőre, ellenkező esetben automatikusan újat sorsolunk.

  Fogalmam sincs hol vagyok. Még a nevemet sem tudom. Te igen?
  – Élek.
  – A modern technika távol áll tőlem, viszont imádok futni.
  – Reménytelen a sorsom. Vagy mégsem?

  a Rafflecopter giveaway
  https://widget-prime.rafflecopter.com/launch.js

 • 06/03 MFKata gondolatai
  06/04 Dreamworld
  06/05 Sorok között
  06/06 Könyvvilág
  06/07 CBooks
  06/08 Deszy Könyvajánlója

BLOGTURNÉ EXTRA

Az utóbbi hetekben három extra cikket, érdekesség posztot is írtam a Never Never sorozat kapcsán. Most egy csokorba gyűjtöttem őket, hogy csekkolhassátok, ha esetleg lemaradtatok róla. Íme!

Az írónők elmesélik hogyan készült a könyv
Íme, a Never Never full rózsaszín francia borítói
Colleen és Tarryn így képzelik el a könyv főhőseit