Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

Egy házban az ellenséggel: Egy szexi ügyvéd az új Rubin Pöttyös főhőse

A Rubin Pöttyös könyvek rajongói örülhetnek, ugyanis érkezik magyarul az első Lauren Layne regény, a Walk of Shame – Egy ágyban az ellenséggel, amiben egy cinikus válópres ügyvéd a főhős. Íme az eredeti borító és a fülszöveg, ami mindent elárul!

Lauren Layne – Walk of Shame – Egy házban az ellenséggel

*Csak úgy szikrázik a levegő a New York-i felső tízezer meg nem értett üdvöskéje és a cinikus válóperes ügyvéd között ebben az élettel teli romantikus történetben, ami az USA Today bestseller szerzőjének, a Blurred Lines és a Love Story alkotójának tollából született.

Georgiana Watkinsnak, az elkényeztetett úrilánynak fenn kell tartania bulikirálynő imidzsét, azonban a sok vásárlás és bulizás kezd kissé üressé válni számára – és nagyon magányossá. Bár Georgie sosem ismerné be, a hét fénypontjai azok a reggelek, amikor pont ugyanakkor ér haza, amikor a karót nyelt, munkamániás szomszédja elindul otthonról. Georgie évek óta nem szórakozott olyan jól, mint akkor, amikor civódhat vele – és ez táplálja a legpajkosabb álmait.

Andrew Mulroney-nak, a celebek híres válóperes ügyvédjének nincs sok ideje a nőkre, főleg nem a pletykalapok elkényeztetett hercegnőire, akik többet szerepelnek a bulvároldalakon, mint amennyit valódi munkával töltenek.

Bár Georgie észveszejtően dögös, minden megvan benne, amit Andrew megvet: az a fajta lány, aki megörökölt egy lakást egy felhőkarcolóban, nem pedig megdolgozott érte. Azonban miután Andrew az egyik kora hajnali szócsatájukat meglepő csókkal zárja – amit ráadásul lencsevégre kapnak –, egész Manhattanben arról sugdolóznak, hogy vajon tényleg együtt vannak-e. És Andrew-nál senkit sem lep meg jobban, amikor rájön, hogy a kérdésre talán igen a válasz.

*(Ellenőrizetlen szöveg, előzetes tájékoztatásra!)