Home Az írókról Aki beszéd helyett írásban kommunikál – Íme, pár érdekesség Brittainy C. Cherry-ről!

Aki beszéd helyett írásban kommunikál – Íme, pár érdekesség Brittainy C. Cherry-ről!

A Lebegés című regényével egycsapásra itthon is sokan beleszerettek Brittainy C. Cherry stílusába. Az írónőtől azóta már megjelent a Tűzeső, és ősszel érkezik a Csendfolyó – az olvasók legnagyobb örömére.

Az Insomnia Könyvek nemrég interjút is készített az írónővel. Ide kattintva a teljes anyag elolvasható, alább pedig pár kiemelt szemelvény.

Az örök kérdés: a személyes élményeit írja meg?Visszahúzódó és szégyenlős kislány voltam, beszéd helyett inkább írásban kommunikáltam a külvilággal. Tizenhat évesen megírtam az első ifjúsági regényemet, és azóta sem tudok leállni.

Mitől olyan különleges Cherry számára a Tűzeső? “Talán ez az eddigi legszemélyesebb regényem, hiszen egy olyan lányról szól, aki nagy nehézségek árán találta meg a hangját. Én is sok éven át küzdöttem azért, hogy kiálljak magamért, és megvalósítsam az álmaimat.

Megelevenedő könyves álompasi? Igen! Elárulta, kit választana útitársnak:Brooks-t a Csendfolyóból, mivel van benne gyengédség, és amolyan régi vágású úriember.

És milyen műfajban olvas szívesen?Természetesen első helyen a romantikus regények állnak (mi más, nem igaz? :), de meglepő módon a sci-fi és a fantasy is közel áll hozzám.

Még többre vágysz? Klikk ide a teljes interjúért!