Home Hírek Colton Haynes a csúcson: új filmszerep és eljegyzés!

Colton Haynes a csúcson: új filmszerep és eljegyzés!

Igazán boldog időszakot él át mostanság a Teen Wolf és A zöld íjász sztárja. A színész nemrég jelentette be Twitteren, hogy szerepet kapott a Simon és a homo sapiens lobbi filmverziójában, sőt, jelenleg is Atlantában forgat.

Egy ideig találgatni kellett, hogy kit alakít majd a srác, de Becky Albertalli, a regény szerzője elárulta, hogy Haynes lesz majd Kevin. Itt már egy videó is megnézhető, amiből kiderül, hogy mutat Nick Robinson oldalán (akinek amúgy meghagyták a Minden, minden-ből ismert hosszabb hajú frizurát).

Nem túl nagy szerep, ő volt a cuki főiskolás fiú, akivel egy melegbárban találkozott Simon, és flörtöltek egy kicsit, már alakult volna valami, amikor le kellett lépnie a bárból. De ne feledjük, nincs kis szerep, csak kis színész, Haynesre pedig az utóbbi nagyon nem igaz.

Szintén van még oka örömre Coltonnak. A színész nemrég vallotta be a nyilvánosság előtt, hogy meleg, Valentin napon felfedte, hogy Jeff Leatham designerrel jár együtt, most pedig szintet lépett a kapcsolatuk.

Colton nemrég elárulta, hogy Jeff megkérte a kezét, ő pedig igent mondott. Rajongóinak az Instagramon mondott köszönetet.

A tény, hogy ilyen sokan mutatjátok ki felém a szeretetet, igazán inspiráló számunkra, annyira áldottnak érzem magam. Ki hitte volna, hogy egy olajfoltos kansasi srác találkozhat egy utah-i vidéki sráccal, és megkezdhetik a filmbe illő utazásukat? Ugyanezt a boldogságot kívánom nektek is. Nem számít, hogy kit szeretsz, csak ne félj szívből szeretni. Győz a szerelem!

Sok boldogságot kívánok Coltonnak, és persze kíváncsian várom, miként bizonyít majd a Simon és a homo sapiens lobbiban!