Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

Kiderült, hogy ki játssza Sebastiant a Shadowhuntersben!

Ma a Shadowhunters stábja végre bejelentette, hogy ki játssza majd Sebastiant. A figurát már nagyon várták a könyvek szerelmesei, hiszen Sebastian az utolsó 3 kötet főgonosza, egy nagyon karizmatikus figura, akit a gonoszságai ellenére sokan szerettek (én is oda és vissza voltam a karaktertől).

A kiválasztétt színész a 30 éves Will Tudor lett, akit legtöbben a Trónok harcából ismerhetünk, ott alakította Olyvart, a meleg prostituáltat. Feltűnt még olyan szériákban is, mint a Mr. Selfridge és a Humans.

A Shadowhuntersben az évad második felében állandó szerepben láthatjuk. A karakter a sorozatban a Londoni intézetből jött, és itt kamatoztajták majd Tudor brit akcentusát.  És tudjátok mi a legédesebb? Hogy a valóságban ő, és a Jace-t alakító Dominic Sherdoow nagyon jó barátok.

Az alábbi videóban Tudor mutatkozik be a rajongóknak, ez alapján is szerintem egész jó választás a szerepre, maximum annyiban tűnik furának, hogy jóval idősebb a színész, mint a karaktere, márpedig okkal volt a könyvben majdnem egykorú Jace és Sebastien.

will-tudor-01 will-tudor-02