Home Hírek Nagyon menő az új Árnyvadász novellás kötet borítója!

Nagyon menő az új Árnyvadász novellás kötet borítója!

A Malec-trilógia mesekönyvre hajazó borítója sajnos nekem nagyon nem tetszik, és az Árnypiac novellák egyéni, rajzolt borítójáért sem rajongtam, így kissé félve vártam az új Árnyvadász novellás kötet borítóját. De szerencsére most nem kellett csalódnom!

A Ghosts Of The Shadow Market kötet 2019. június 4-én jelenik meg Amerikában, és tíz novellát tartalmaz, amik mindegyike az Árnypiacon játszódik (vagy köze van hozzá a piacnak).

Cassandra Clare és szorgos írócsapata áprilistól havonta publikált e-bookként egy-egy novellát, de az utolsó kettőt, a Forever Fallent és a Ghost of Old Lovest már nem adják ki e-könyvként, ez már csak a nagy közös kötetben lesz olvasható. Utóbbi kettő kapcsán Clare elárulta azt is, hogy spoileresek lesznek a Lady Midnight-sorozat lezárása kapcsán.

És akkor a borító! Ismét Cliff Jensen munkájának örülhetünk, ráadásul ugyanaz állt Jemként modellt, aki a Pokoli szerkezetek kötet borítóján is látható. Külön érdekesség, hogy a modell hasonló ruhát visel, amit az első Árnypiac novella rajzolt borítóján Jem. Maga a borító pedig eszméletlenül szép, egyszerűen jó ránézni.