Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

LOL Könyvek: Szuper hírek Az ég a földig ér filmadaptációról!

Izgalmas hírek szállingóznak Jandy Nelson körül! Az írónő a minap jelentette be izgatottan Twitteren, hogy ő írja majd Az ég a földig ér film forgatókönyvét!

Bizony, Jandy első regényéből film készül, és mivel az írónő lesz felelős a forgatókönyvért is, így minden bizonnyal könyvhű filmre készülhetünk. És mi a másik szuper hír? Hogy a Warner Bros a Neked adom a napot művének a feldolgozási jogát is megvásárolta, így akár abból is film lehet a későbbiek folyamán.

Az Ég a földig ér nálam még olvasásra vár, de kíváncsian várom, hogy milyen lesz. Ha még nem ismeritek, alább megnézhetitek a fülszövegét, míg ide kattintva előrendelhető a könyv.

az-eg-a-foldig-er

Jandy Nelson – Az Ég a földig ér

Kár, hogy a szerelemhez nem jár időzítő szerkezet, mint a bombákhoz. Legalábbis Lennie szerint. A tizenhét éves lány nemrég vesztette el imádott nővérét, és semmire sem vágyik kevésbé, mint hogy egyszerre két fiú is feldúlja addigi békés, eseménytelen (mondjuk ki: unalmas) életét. Mégis ez történik. Lennie-t a közös veszteség egyre közelebb sodorja Bailey vőlegényéhez, de közben felbukkan Joe, ez a fantasztikus, szenvedélyes srác, akinek a gitárjátéka virtuóz, az életöröme ragadós, és akinek minden egyes csókjától mintha felrobbanna a világ…
Az egyik fiú emlékezni segít, a másik felejteni. De szabad-e egyáltalán boldognak, szerelmesnek lennie, amikor épp gyászol?