Home Szösszenetek Íme, a könyv, amiért odavan az Anna és a francia csók szerzője,...

Íme, a könyv, amiért odavan az Anna és a francia csók szerzője, Stephanie Perkins!

Azt már a könyvei alapján tudhattuk, hogy Stephanie Perkins igazán szuper ízléssel rendelkezik. Csodás történeteket ír, és szerkesztőként is ügyes, ő állította össze az Ajándékba adlak novellás kötetet.

stephanie-perkins

Perkins viszont ritkán ajánl könyvet elolvasásra, így ha megteszi, akkor arra nagyon érdemes odafigyelni. Az írónő egyik kedvence az itthon nemrég megjelent Forbidden – Kimondhatatlan, amit így méltatott:

„Tabitha Suzuma megrázó, érzéki, szívszorító és mellbevágó mesterművet alkotott mai világunk egyik utolsó, nagy tabujáról…. A Forbidden egy pillanatig sem okozott csalódást. Egy pillanatig sem kecsegtetett semmivel. De egy pillanatig sem ingatott meg abban a hitemben, hogy végül minden jóra fordul…” – Stephanie Perkins, az Anna és a francia csók szerzője

Jómagam csak egyetérteni tudok Stephanie szavaival, a Forbidden – Kimondhatatlan számomra is az év egyik legjobb olvasmánya volt, az értékelésem itt olvashatjátok.

Egy szó, mint száz, ha egy szuper olvasmányra vágytok, a Forbidden kihagyhatatlan! Klikk ide a kedvezményes beszerzéshez.

forbidden