Home Borítómustra Itt a Sugar magyar borítója!

Itt a Sugar magyar borítója!

Ma előrendelhető lett az egyik legjobban várt őszi Könyvmolyképzős megjelenésem, a Sugar. Már volt szerencsém elolvasni, és egyszerűen gyönyörű a regény, a története igazán magával ragadó. Érzelmi hullámvasút volt a könyv, nagyon ajánlom nektek is.

Megjött a magyar borító is, ami nekem nagyon bejön, leginkább a motoros motívum miatt. Even (igen, e-vel) is pont így ülne a motoron.

Alább megnézhetitek a Sugar borítóját és a fülszöveget is, ide kattintva előrendelhetitek.

sugar

Deirdre Riordan Hall – Sugar

Én vagyok az a kövér, félig Puerto Ricó-i, félig lengyel lány, aki úgy érzi, nem találja a helyét sem a saját bőrében, sem sehol máshol.

Sugar Legowski-Gracia nem volt mindig kövér, de tizenhét éves korára ez megváltozott. Ugyan nem annyira terebélyes, mint a mamája, aki hatalmas mérete miatt hónapok óta nem tudott kikelni az ágyból. Nem is annyira ormótlan, mint a bátyja, Görény, akibe több aljasság szorult, mint háj, és ez mindent elárul a természetéről. Sugar pont annyira túlsúlyos, hogy durva sértegetések céltáblája legyen, bármerre is jár: boltban, utcán vagy az iskolában.

Sugar élete a mamája körül forog, akit a lepukkant otthonukban ápol. A házimunka is rá hárul: főz, bevásárol… és természetesen eszik. Méghozzá rengeteget. Sugar legalább annyira imádja az evést, mint amennyire gyűlöli.
Amikor találkozik Evennel és megtapasztalja, milyen az, amikor valaki nem a testét, hanem őt magát látja. Ám hamarosan döntenie kell: azzá a lánnyá válik-e, akit Even segítségével felfedezett önmagában, vagy felhagy a küzdelemmel, és elfogadja azt a szerepet, amibe a családja és az eddigi élete kényszerítette.