Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

Itthon is megjelenik Az útvesztő szerzőjének az új könyvsorozata!

Kiolvastad már Az Útvesztő sorozatot és újdonságra vágysz James Dashnertől? Akkor remek hírem van! Az Alexandra Kiadó úgy döntött, hogy kiadja az író The Mortality Doctrine sorozatát.

Amerikában eddig 3 teljes rész és egy előzménykötet jelent meg a sorozatból. A kiadó szerint leginkább a Tetovált lány és a Mátrix filmek találkozásaként lehet leírni a sztorit.

Itthon az első rész 2016. november 18.-án érkezik Halálos hajsza címmel. Új magyar borítót is kaptunk, de sajnos nagyon miniatűr a méret. Alább azért megnézhetitek a fülszöveggel együtt. Plusz érdekesség gyanánt íme, az originál borító is.

halalos-hajsza-konyv

halalos-hajszaJames Dashner – Halálos hajsza

Michael szinte minden idejét a VirtNetben tölti, élete kalandok és izgalmas hackertámadások sorozata. Egyre magasabb szintekre jut a számítógépes játékvilágban, a szabályokkal mit sem törődik – miért is törődne, hiszen mind totál értelmetlennek tűnik. Ám egyes szabályoknak nagyon is jó oka van: bizonyos műszaki fejlesztések illetéktelen kezekben rendkívül veszélyesek lehetnek. És a veszély valóra is válik.

Michael egy napon sokkoló esemény szemtanúja lesz, melynek élményétől nem tud szabadulni. Egyedül van, a szülei elutaztak, a barátai pedig csak a virtuális térben elérhetők. Ekkor a történet még meglepőbb fordulatot vesz: egy szervezet rákényszeríti Michaelt, hogy barátaival együtt kutassa fel Kaine-t, azt a titokzatos hackert, aki nemcsak az egyre szaporodó halálesetekért felelős, hanem a VirtNet fölött is át akarja venni az uralmat.

Senki sem tudja, hogy a virtuális világ melyik zugában rejtőzik, és mire képes. Michael, Bryson és Sarah elindul az Ösvényen, amely talán elvezet Kaine-hez. Szörnyű és brutális próbák, lávafolyamok, kozmikus földrengések és öldöklő háborúk között vezet az útjuk. Ezer halál vár rájuk, de csak a virtuális álomban – vagy talán mégsem csupán ott?

Ahogy a játék és a valóság határai egyre inkább elmosódnak, úgy lesz a virtuális álomból igazi rémálom…


Discover more from Sorok Között Könyves Blog

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading