Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

Tévésorozatként folytatódik a Rómeó és Júlia

still-starcrossedGondolom sokakat foglalkoztatott már a kérdés: mi történt a Capulet és a Montague családdal Rómeó és Júlia halála után? A megannyi viszályt tényleg félre tudták tenni a fiatalok halála után? Valószínűleg ezen gondolkodhatott Melinda Taub is, amikor megírta a Still Star-Crossed című regényét, ami 2013-ban jelent meg Amerikában, hazai megjelenésről egyelőre nincs hír.

A nagyszerű könyvben meglátták egy tévésorozat lehetőségét is, az ABC pedig berendelte sorozatnak, így a Still Star-Crossed 2017-ben az amerikai képernyőkre is megérkezik. A sztori pedig adott: ármány, intrika, árulás, romantika és egy esküvő, ami talán megmentheti a családokat és Veronát.

still-starcrossed-sorozat

A projekt a Grace Klinika kreátor Shonda Rhimes cégén keresztül készül, a készítő Heather Mitchell. A főszerepekben jobbára ismeretlen színészek láthatóak, két nagyobb név kivételével, ők Anthony Head (Buffy, a vámpírok réme) és Torrance Coombs (Reign).

A sorozat trailerje alapján mindenképpen nagy izgalmak elé nézünk, kár, hogy 2017-ig várni kell rá. Mindezek után pedig a könyvre is nagyon kíváncsi lettem.