Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

Szeptemberben itthon is megjelenik a Lebegés – The Air He Breathes!

Szeptember 15-én végre magyarul is megjelenik Brittainy C. Cherry regénye, a The Air He Breathes, magyar keresztségben Lebegés.

lebeges

A hazai fanok régóta várják már a könyv érkezését, egész szép hype alakult ki körülötte már most. Az angol nyelvű verziót molyon sokan olvasták és értékelték, jelenleg 98%-os tetszési indexen áll a molyon.

Sírni tudnék a gyönyörtől. Annyira tökéletes volt” – írja popKORN0725. „Gyönyörű történet gyászról, fájdalomról, elengedésről és szerelemről. Szépen megírt, könnyen olvasható néhol fájdalmas, de időnként vicces regény, a végén nem várt fordulattal. Romantika kedvelőknek feltétlenül ajánlom.” – vallja Mrs_Curran_Lennart a Lebegésről, és csupa hasonló vélemény olvasható a műről.

Kétségkívül az én kedvem megjött a könyvhöz, mindenképpen el fogom olvasni. És igen, a borító is nagyon megkapó. Alább elolvashatjátok a Lebegés fülszövegét, ide kattintva pedig már elő is rendelhető a kötet.

lebegesC. Brittainy Cherry – Lebegés – Az vagy nekem
Óva intettek Tristan Cole-tól. Azt mondták, kegyetlen, jéghideg, durva. Elítélték a múltja miatt. Ha csak ránéztek, egy szörnyeteget láttak, akinek bűnhődnie kell. Én tehetetlennek és dühösnek láttam, mert bennem is hasonló erők dolgoztak. Üresek voltunk. A múlt sebei a földre húztak minket, pedig mi lebegni szerettünk volna. Ő mennydörgés volt, én villámfény – soha nem volt még ilyen tökéletes vihar. Tristan csókja haragos volt, és szomorú. Bocsánatkérő és gyötrelmes. Nyers és valódi. Mint az enyém.
Lizzie és Tristan torokszorító szerelmi története éppúgy szól veszteségről és újrakezdésről, mint a bennünk rejlő démonok legyőzéséről. Brittainy C. Cherry Az vagy nekem sorozata már milliók szívéhez talált utat. Engedd be te is!

<

Discover more from Sorok Között Könyves Blog

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading