Home Könyvek listák Könyvajánló – Ez az 5 Vörös Pöttyös tuti boldoggá tesz!

Könyvajánló – Ez az 5 Vörös Pöttyös tuti boldoggá tesz!

Ma van a Boldogság világnapja, így nem is jöhetne jobbkor egy poszt 5 könyvről, ami boldoggá teszi az embert – ugye? 🙂

Persze a boldogság relatív, mert ezt az érzést sok minden kiválthatja az emberből, és én most erre fókuszálva állítottam össze a listát. Íme!

… ami mosolyt csal az arcodra

Paranormalcy – Természetfölötti – Ha erre a könyvre gondolok, mindig az jut eszembe, hogy a hősnő mennyire vicces, és milyen sokat mosolyogtam olvasás közben, akárcsak a folytatásén. Ez pedig lazán boldoggá teszi az embert.

… amitől megtanulhatod szeretni önmagad

Sugar – Ha az ember szereti önmagát, és harmóniában él a saját testével, hosszú távon boldog lehet. Ez a történet pedig azt mutatja meg, hogy sokszor a legnagyobb sötétségben is ott a fény, és sose késő!

… ami az édes stílusával bódít el

A fiúknak, akiket valaha szerettem – Jenny Han annyira édes, szeretnivaló stílusban tud írni, Lara Jean pedig egy halálcuki karakter, így aki ezt a könyvet olvassa, szerintem tuti boldog lesz! 🙂

… ami visszahozza a karácsonyi édes emlékeket

Micsoda fény! – Nem mondom, hogy ez a könyv tökéletes, mert akadtak kisebb-nagyobb hibái, de egy biztos: gyönyörűen mesél a karácsonyról, és olyan szépen visszahozza a legszebb karácsonyi emlékeket, hogy emiatt örökké érdemes emlékezni rá.

… amitől szebbnek látod az életed

Élni akarok! – A kötet egy csontrákos lány utolsó heteit meséli el, miközben Lilla azért küzd, hogy megélje a hétköznapok csodáit. Mint szánkózni, a barátainkkal, családtagjainkkal lenni, vagy éppen szerelembe esni… Annyi boldog pillanat száguld el mellettünk az életünk során, ragadjuk meg őket mind!