Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

A ragyogó címmel jön egy újabb Zafír Pöttyös folytatása 2023-ban

Tavaly ősszel jelent meg A szőlőboszorkány a Zafír Pöttyösök között, 2023 első felében érkezik is a folytatás, ami A ragyogó címet kapta. Íme a meseszép eredeti borító és a kötet tervezett fülszövege.

Luanne G. Smith – A ragyogó ( A szőlő boszorkánya 2.)

*A századforduló Párizsában gyerekként magára hagyott Yvette Lenoir kétségbeesetten vágyik arra, hogy kiderítse mágikus származását, és felfedezze elfojtott képességeit. Ám ahhoz, hogy túléljen az utcán, a bátor és leleményes Yvette-nek olyan dolgokat kellett megtennie, ami miatt szökevénnyé vált, és a fejére vérdíjat tűztek. Görcsösen ragaszkodik egy emléktárgyhoz – egy varázsigés könyvhöz –, amelyről úgy tudja, az anyja hagyta rá, akit sohasem ismert. Hogy múltja titkait feltárja, Yvette egy nőbe veti bizalmát, azt reméli, segít neki megfejteni a könyv bűbájos lapjaira vetett misztikus rejtélyeket.

Elena Boureanu a híres borairól ismert Château Renard fehér boszorkánya. Bár belemerült a saját vérvonala felgöngyölítésébe, amely mérgező árnyékot vet a jövőjére, Elena képtelen hátat fordítani szökésben levő barátjának. Egy furfangos tolvaj, egy bűbájos különlegességek bolt tulajdonosa és egy elvarázsolt fekete macska kíséretében Elena és Yvette elhatározzák, hogy megfejtik Yvette titokzatos emléktárgyának a titkát. De vajon milyen könyörtelen mágiát engednek szabadon ezáltal? És mit tesznek kockára azért, hogy azzá a boszorkánnyá váljanak, amit a sors kijelölt a számukra?
*(Ellenőrizetlen szöveg, előzetes tájékoztatásra!)