Home Hírek Régi ismerősök: Válás után keresi a szerelmet a Rubin Pöttyös főhőse

Régi ismerősök: Válás után keresi a szerelmet a Rubin Pöttyös főhőse

A nagy sikerű Kötelék után újabb regénnyel jelentkezik magyarul Tracey Garvis Craves. A Régi ismerősök ezúttal a Könyvmolyképző Kiadónál jelenik meg, várhatóan még 2022-ben.

A romantikus történet mindkét főhőse félénk és szorongó, így az egyetemen hiába figyelnek fel egymásra, nem jönnek össze, de az élet ad nekik egy második esélyt a hősnő válása után… További infók a magyar fülszövegben, az eredeti borító alatt.

 

Tracey Garvis Graves – Régi ismerősök

Tracey Garvis Graves, New York Times bestseller írónő ezúttal egy lebilincselő, reménytelenül romantikus történetet írt a feltétel nélküli szeretetről.

Annika Rose angolszakos az Illinois-i Egyetemen. Társas helyzetekben szorong, és mivel a legtöbb ember viselkedését nehezen tudja értelmezni, szívesebben veszi magát körül a könyvek rendezett világával, vagy egy sakkjátszma csendes magányával.

Jonathan Hoffman csatlakozik a sakk-klubhoz, és a félénk, szorongó, ugyanakkor okos és gyönyörű Annika megnyeri az első közös játszmájukat – és a férfi szívét. Jonathan csodálja Annikát, amiért képes önmagát adni minden furcsaságával együtt, és elfogadja a lánnyal való kapcsolattal járó kihívásokat. Jonathan és Annika a legjobbat hozzák ki egymásból, és kellő önbizalmat és bátorságot gyűjtenek magukban ahhoz, hogy közösen tervezzék a jövőt. Egy viharos, ám gyengéd szerelmi kapcsolat bontakozik ki ebből, és mindent kiáll egészen egy váratlan tragédiáig, ami végül elválasztja őket, lerombolja a kapcsolatukat, és kénytelenek ezután önállóan járni az útjukat.

Most, egy évtized múltán a sors újra összehozza Annikát és Jonathant Chicagóban. Annika olyan életet él könyvtárosként, amire mindig is vágyott. Jonathan üzletember lett a Wall Streeten, és épp egy válásból lábadozva keresi az újrakezdés lehetőségét. Egyből feltámad köztük a vonzalom és a sok régi érzés, de ha nem képesek szembenézni a félelmeikkel és szorongásaikkal, amelyek szétszakították őket, az újabb esély azelőtt kudarcba fulladhat, hogy igazán elkezdődne.

* (Ellenőrizetlen szöveg, előzetes tájékoztatásra!)