Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

Jön az első Vörös Pöttyös Marvel regény, itt a magyar borítója!

A Könyvmolyképzőnél már megjelent három szuperhősös kötet, a Wonder Woman, a Batman és a Macskanő a DC istálló ismert szuperhősei közül került ki. Most eljött az idő, hogy egy Marvel-karakter által inspirált regény is megkapja a Vörös Pöttyöt!

A Fekete Párducból megismert Shuri történetét Nic Stone álmodta meg, akinek több sikeres és a kritika által is elismert YA regénye volt már színes bőrű főhősökkel. A Shuri Pulai Veronika fordításában érkezik 2022 tavaszán. A könyvben az ifjú hercegnőnek ki kell lépnie az előítéletek árnyékából és megmentenie Wakanda népét egy veszélyes küldetés során.

Szintén jó hír a Fekete Párduc rajongóknak, hogy már befejezték a második film, a Fekete Párduc – Vakanda, légy áldott! forgatását, ami 2022. november 11-én kerülhet a mozikba. Chadwick Boseman sajnálatos halála után egyre erősebb az a pletyka, hogy Shuriból lesz az új Fekete Párduc, így a Shuri-regény még érdekesebb lehet!

Alább meg is nézhetitek a kötet magyar borítóját és a fülszöveget. Íme!

Nic Stone – Shuri

A Fekete Párduc mozifilm legszerethetőbb mellékszereplője, Shuri mindent visz.

Igazság szerint, ha Shurinak bárki azt mondja , hogy elég kitennie a lábát Wakandából, és máris harcolnia kell, csak forgatta volna a szemét.

Sosem ismerné be, de abban sem biztos, hogy képes lenne harcolni.

De igenis harcolni fog.

Wakandáért.

Shuri a Fekete Párduc, T’Challa kishúga. Tehetséges fegyvertervező, a tudomány és a technika zseniális szakértője. Hercegnő. Ugyanakkor egy tinédzser, aki nagyon szeretné, ha végre komolyan vennék.

Most viszont úgy tűnik, ő az egyetlen, aki megmentheti a hazáját! A Fekete Párduc erejét adó, szívalakú virágot veszély fenyegeti, márpedig ennek kivizsgálásához igazi szakértőkre lesz szükség. És ez csak a titokzatos események kezdete…

Shuri tehát nekivág egy kalandokkal teli útnak titkok, látomások és veszélyes kihívások közepette. Vajon időben hazaér, hogy segíthessen imádott Wakandáján?

Marvel történet nem csak Marvel rajongóknak.

A Fekete Párduc képregényekből és filmekből ismert ifjú hercegnő, aki szeretne kilépni az előítéletek árnyékából ezúttal önálló történetet kapott. Izgalmas és szórakoztató olvasmány minden, kalandot kereső fiatal számára.

* (Ellenőrizetlen szöveg, előzetes tájékoztatásra!)