Home Szösszenetek Tudtad? A The Originals – A sötétség kora sorozathoz regények is megjelentek!

Tudtad? A The Originals – A sötétség kora sorozathoz regények is megjelentek!

Itthon is fut a Prime csatornán a The Originals – A sötétség kora című sorozat, ami a Vámpírnaplók spin-off szériája. Mint a legtöbb sikeres sorozathoz, ehhez is megjelent jó pár regény. Szellemszerző írta őket, de szerzőnek Julie Plec van megnevezve, aki a tévésorozatok kreátora.

A könyvek az ősi vámpírok múltjába kalauzolnak, méghozzá az 1700-as évekbe. Az első könyvben Klaus találkozik egy gyönyörű és misztikus nővel, Viviannel, akivel a házasság lehet a kulcs a természetfeletti háborújának a megállítására. Eközben Elijah a békéért küzd, Rebekah egy francia kapitány iránti szerelmét próbálja elnyomni.

A második könyv 1766-ban játszódik, miután egy hurrikán elpusztította New Orleanst, Klaus pedig mindennél jobban vágyik a hatalomra – bármibe is kerüljön. A harmadik és egyben utolsó könyv 1788-ba kalauzol. Rebekahnak elege van, hogy a testvérei beleszólnak a romantikus életébe, Klaus úgy dönt, hogy egy vámpír hadsereget épít a vérfarkasok ellen, Elijah fejét pedig elcsavarja egy gyönyörű és titokzatos nő.

Alább mindhárom kötet borítóját megnézhetitek. Arról sajnos nincs hír, hogy itthon tervezik-e kiadni a könyveket, mindenesetre gyanítom, lenne rá érdeklődő.