Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

Magyar borítót kapott az új Vörös Pöttyös, a Különös bűnözők

Júniusban jelent meg a Tolvajok klubja első kötete a Könyvmolyképző Kiadónál, és hamarosan érkezik a folytatás, a Különös bűnözők. A magyar borítót és fülszöveget már meg is kaptuk. Íme!

Ally Carter: Különös bűnözők (Tolvajok klubja 2.)

A hírnév kötelez.

Katarina Bishopra sokféle címkét aggattak már eddigi rövid élete során: barát, unokahúg, gyermek, tolvaj. Ám az elmúlt két hónapban csak úgy emlegették, mint a lány, aki a bandájával kirabolta a világ legnagyobb múzeumát. Éppen ezért Kat meg sem lepődik, amikor felkérik, hogy lopja el a hírhedt Kleopátra-smaragdot, hogy visszakerülhessen jogos tulajdonosához.

Csakhogy van három gond. Először is, a drágakövet harminc éve senki sem látta. Másodszor, az Egyiptomi Birodalom bukása és Kleopátra halála után bárki is birtokolta a smaragdot, képtelen volt sokáig megtartani; Kat világában pedig a történelem hajlamos megismételni önmagát. Kat csapatát mégis a harmadik probléma aggasztja leginkább: a kövön átok ül.

Kat, még ha nyakig benne van is a pácban, harc nélkül nem adja fel. Végtére is vele van a legjobb barátja – a nagyszerű Hale – és a csapat többi tagja. Együtt erednek Kleopátra smaragdja nyomába, és miközben sorra cselezik ki az átkokat, rájönnek, hogy azoknak a trükköknek és svindliknek, amiket a tolvajcsaládok évszázadok óta sikerrel alkalmaztak, most semmi hasznát nem veszik.

Ez pedig azt jelenti, hogy Katarina Bishop kénytelen felrúgni a saját szabályait.

* (Ellenőrizetlen szöveg, előzetes tájékoztatásra!)