Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

Új Arany Pöttyös! – Magyar borítót kapott az Ahol az erdő a csillagokig ér

Végül az Arany Pöttyösök közé érkezik magyarul Glendy Vanderah sikerkönyve, az Ahol az erdő a csillagokig ér, ami 125 ezer csillagozás mellett is 4.12-es rátán áll a Goodreadsen a maximális 5-ből.

A mágikus elemekkel megtűzdelt romantikus-krimi még az év első felében várható magyarul, íme a gyönyörű borító és a fülszöveg!

Glendy Vanderah – Ahol az erdő a csillagokig ér

REJTÉLY, HONNAN JÖTT. CSODA, HOGY ITT VAN.

Miután elvesztette az édesanyját, és megküzdött a mellrákkal, Joanna Teale visszatér a kutatómunkájához. A fészkelő madarakat tanulmányozza Illinois állam vadonjában. Napkeltétől napnyugtáig dolgozik, amíg magányos napjait meg nem zavarja egy titokzatos gyermek, aki egy nap mezítláb, zúzódásokkal borítva jelenik meg a faháza előtt.

A lány Ursaként mutatkozik be, és azt állítja, a csillagok küldötte, hogy tanúja legyen öt csodának. A gyermekért aggódó Jo vonakodva rááll, hogy nála maradjon, de csak amíg többet nem tud Ursa múltjáról.

Jo a zárkózott szomszédjához, Gabriel Nashhez fordul segítségért, hogy megoldják az elbűvölő kislány körüli rejtélyt. Azonban egyre több kérdés merül fel. Hogy lehet az, hogy ilyen kicsiként nemcsak olvassa, de érti is Shakespeare műveit? Miért történnek folyton jó dolgok körülötte? Ők pedig miért nem nézegetik már az eltűnt gyerekek honlapját?

Bár hármuk közt különleges kötődés alakul ki, mind jól tudják, hogy nehéz döntéseket kell meghozniuk. Ahogy elérkezik a nyár vége, és Ursára már csak egy csoda vár, egyre közelebb kerül a sötét múlt árnyéka is. Majd amikor eléri őket, minden fájdalmas titokra fény derül, sorsuk pedig a csillagok kezébe kerül.

EGY SZÍVHEZ SZÓLÓ TÖRTÉNET, AMI ÖRÖKRE VELED MARAD. MERÜLJ MEG A REJTELMEIBEN!