Home Hírek Egy könyvadaptáció főszerepében bizonyíthat Chris Pratt

Egy könyvadaptáció főszerepében bizonyíthat Chris Pratt

A Marvel filmeknek köszönhetően Chris Pratt mára A-listás mozisztárrá nőtte ki magát, de most úgy tűnik visszatér a gyökerekhez, és az Everwood és a Városfejlesztési osztály után újabb sorozatban szerepelhet.

David DiGillio showrunner jelenleg az itthon a Twister Media gondozásában megjelent A végső lista című könyv adaptációján dolgozik, ami pilotszkript fázisban van. Tekintve, hogy Pratt főszereplőként már a projektben van, nagy meglepetés lenne, ha egy csatorna sem látna lehetőséget az összeesküvős thrillerben.

Jack Carr – A végső lista

James Reece őrnagy, az amerikai haditengerészet SEAL-egységének parancsnoka utolsó küldetését teljesíti Afganisztánban, amikor egy tragédiába torkolló rajtaütés során valamennyi embere életét veszti, ahogy a segítségükre érkező légi támogatás helikoptereinek személyzete is. Mindezek után, az Egyesült Államokba való hazatérése napján a számára legkedvesebbek gyilkosság áldozatai lesznek, és Reece rádöbben, hogy nem külső ellenséggel áll szemben, hanem egy olyan összeesküvéssel, amely a legmagasabb kormányzati körökig ér el.

Mindent elvettek tőle. Most rajta a sor. Mivel nem maradt veszítenivalója, Reece arra használja több mint egy évtizedes katonai pályafutása során szerzett tudását, tapasztalatát, hogy megbosszulja családját és bajtársait. A sodró lendületű és kiszámíthatatlan fordulatokkal teli thrillerben egy katona könyörtelenül levadássza ellenségeit Washington felsőbb köreiben, és ennek során nem tartja be többé sem a hadviselés szabályait, sem a jogállam normáit.

James Reece-t családja és hazája iránti szeretete és soha el nem múló bosszúvágya vezérli egyszemélyes küldetésében, amelynek során szembeszáll az abszolút hatalom korrumpáló erejével, és azokkal, akik mindent megtennének ezért a hatalomért.