Home Hírek Egy Dream-válogatás könyvadaptációban bizonyíthat a Riverdale sztárja

Egy Dream-válogatás könyvadaptációban bizonyíthat a Riverdale sztárja

Lili Reinhart nem semmi lehetőséget kapott: nem csak a főszereplőként, hanem executive producerként is csatlakozott a Dream válogatás sorozatban megjelent A szerelem kémiája című regény adaptációjához.

A film az Amazon Studios által készül, megjelenési dátum még nincs. A könyvet ugyan még nem olvastam, de most már kíváncsi lettem rá 🙂

Krystal Sutherland – A ​szerelem kémiája

Henry Page még sohasem volt szerelmes… Reménytelen romantikusnak képzeli magát, de az általa vágyott szerelem, amely olyan, mint a lassított felvétel, szapora szívverést okoz, és sem enni, sem aludni nem hagy, eddig nem bukkant fel az életében, legalábbis még nem. Henry inkább a tanulásra koncentrál, hogy bekerüljön egy közepesen jó egyetemre, és minden vágya, hogy végre ő legyen az iskolai újság szerkesztője. Aztán a végzős évében, a harmadik kedden Grace Town besétál egy délutáni órájára, és a fiú azonnal tudja, hogy minden meg fog változni.

Miután Grace-t és Henryt együtt felkérik az iskolai újság szerkesztésére, a fiú hamarosan azon kapja magát, hogy végzetesen beleszeretett a lányba. Nyilvánvaló, hogy Grace valamiképpen sérült, de úgy tűnik, Henry ettől csak szebbnek látja őt, és semmi mást nem akar, mint segíteni neki újra összerakni a széttörött darabokat. Ám aki azt gondolja, hogy ez egy átlagos szerelmi történet, az nagyon téved!