Home Hírek Magyar borítót kapott a The Serpent King – Amit én terveztem!

Magyar borítót kapott a The Serpent King – Amit én terveztem!

A Könyvhétre 5 olyan regény fog megjelenni, aminek én tervezhettem a borítóját, ezek közül a The Serpent King az egyik 🙂 Nagyon büszke vagyok erre a borítóra, remélem nektek is tetszik, és úgy érzitek, szívesen látnátok a polcotokon. További kedvcsinálóként íme a fülszöveg:

Jeff Zentner – A kígyókirály

Ha már élni fogsz, tegyél meg fájdalmas, bátor és gyönyörű dolgokat.Dill nem éppen a gimi legnépszerűbb diákja a tennessee-i Forrestville-ben. Miután az apja minden tisztességét elveszítette egy botrányban, ami az egész városukat megrendítette, Dill célponttá vált. Szerencsére két legjobb barátja, a szintén számkivetett Travis és Lydia kiállnak mellette.

Ám ahogy megkezdik a gimnázium utolsó évét, Dill érzi, ahogy a jövője lassan fojtogatni kezdi. Egyedüli mentsvára a zene és a Lydia iránt táplált, titkos érzései – azonban nem elég bátor ahhoz, hogy bármelyiket is megossza a világgal. Számára az érettségi inkább érződik valami végének, mint az élet kezdetének. Azonban még mielőtt elhagyná a középiskolát, valami másnak a végét is fel kell dolgoznia – valamiét, ami alapjaiban fogja megrengetni az életét.

Az elsőkönyves Jeff Zentner letaglózó és időnként kifejezetten vicces rálátást biztosít arra, milyen is felnőni; miközben bensőségesen mutatja be, milyen nehéz is megtalálni valódi önmagunkat a múlt romjai közt.