Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

Dumbledore és Grindelwald szexeltek is – Állítja J.K. Rowling

J.K. Rowling nem először borzolja a kedélyeket Dumbledore melegségével kapcsolatosan. A Grindelwald bűnei DVD megjelenése kapcsán is mondott érdekesnek tűnő, de inkább dühítő dolgokat.

Az extrák között megbúvó kommentárban Rowling arról beszélt, hogy Dumbledore és Grindelwald között szenvedélyes szexuális kapcsolat is volt, de nem tudták pontosan mit érez a másik. Rowling elárulta azt is, hogy őt kevésbé érdekli a két mágus szexuális kapcsolata, inkább az érzéseik izgatták őt.

Akármi is izgassa fel Rowling fantáziáját, egy dolog biztos. A Harry Potter könyvekből nem derült ki, hogy Dumbledore meleg, ahogy az első két Legendás állatok filmben sem volt utalás sem Dumbledore, sem Grindelwald melegségére.

És akkor mi itt a dühítő? Az, hogy Rowlingnak már megint csak a szája jár Dumbledore melegségéről, de amikor igazán tennie kéne valamit, nem történik semmi. Pedig Rowling írta a film forgatókönyveit, igazán betehetne már egy tényleges dolgot is a szokásos elméleteken kívül. Mert ez így inkább csak idegesítő – legalábbis, szerintem.