Home Hírek Borítóleleplezés: Rácz-Stefán Tibor – Élni akarok!

Borítóleleplezés: Rácz-Stefán Tibor – Élni akarok!

Nagy nap a mai, ugyanis végre megmutathatom nektek az Élni akarok! borítóját. Amibe bevallom, én szerelmes vagyok.

Oké, aláírom, nem ezt a borítót szavaztam meg győztesnek, de látva a teljes képet, a színeket, az új betűtípust, ami felkerült rá, a tetején pedig Veronika ajánlóját, hát, most már teljes fokon ég a szerelem. A borítót Szabó Enikő tervezte.

A könyv október elején fog megjelenni, és hamarosan egy plusz meglepetéssel is érkezem majd 🙂 Addig is, íme a borító és a fülszöveg!

Rácz-Stefán Tibor: Élni akarok!

Mernél szeretni, ha az időd lejárt?

Lilla már évek óta a halál árnyékában él.

Beteg, és tudja, hogy csak hetek vannak hátra számára. Hazatér a kórházból, hogy teljesítse a bakancslistáját, segítsen szeretteinek az álmaik elérésében, és még utoljára átélje a hétköznapok egyszerű csodáit.

Nem is vágyik ennél többre, ám ekkor megismeri a szomszéd srácot, aki az összes tervét felforgatja…

Noel egy pimasz, irritálóan vonzó, de közben érzékeny fiú, akinek mindene a fotózás, és az az álma, hogy bejárja a világot.

Nem is sejti Lilla sorsát.

A két fiatal egyre közelebb kerül egymáshoz, de Lilla nem akar szerelembe esni. Nem vágyik másra, csak hogy a fiúval lehessen, de retteg attól, hogy Noel viszonozza az érzelmeit.

Mi a jobb?

Ha az ő érdekében eltaszítod magadtól azt, akit szeretsz, vagy ha esélyt adsz a boldogságnak, bármilyen röpke legyen is?

Éld meg a csodákat!