Home Hírek Minden szabályt megszeg, hogy övé legyen a lány – Jön a Csábítás...

Minden szabályt megszeg, hogy övé legyen a lány – Jön a Csábítás szabályai!

Pár napja egy újabb Rubin Pöttyös került fel a Könyvmolyképző Márkaboltra. Rachel Van Dyken sikerkönyvéről van szó, amiből a Passionflix filmet is készített Nick Bateman főszereplésével. Itt a trailer!

A The Matchmaker’s Playbook itthon A csábítás szabályai címet kapta, a várható megjelenés 2018 nyár. Ennél pontosabb még nincs, viszont magyar fülszövegünk már van. Ez alapján gyanítom, sok RP rajongó szívét meghódítja majd a könyv.

Nemrég a Vörös Pöttyös oldalon is volt szavazás arról, milyen borítóval jelenjen meg a könyv. A szavazáson az alábbi variáns nyert, de persze nem tudhatjuk, nem-e készít a kiadó saját borítót a könyvhöz. Amint érkezik a magyar borító, megosztom veletek!

Rachel Van Dyken – A csábítás szabályai (Szárnysegéd Bt. 1.)

Minden szabályt megszeg, hogy övé legyen a lány.

Miután egy baleset véget vet profi sportolói karrierjének, Ian Hunter visszatér az egyetemre – és készen áll arra, hogy egy újfajta játékban vegyen részt. Az ő agyából pattan ki a Szárnysegéd Bt. gondolata, ami, szájról szájra terjedő sikeres és titokzatos szerelmi tanácsadó szolgáltatást nyújt a szerelemre éhes lányoknak. Amikor Blake Olson jelentkezik, hogy igénybe vegye a Szárnysegéd Bt. szolgáltatásait, Ian megismeri minden idők legreménytelenebb ügyfelét.

A slampos sportruhákban és tangapapucsban pompázó Blake-nek csodára van szüksége ahhoz, hogy megszerezze a kiszemeltjét. Csak egy profi randiguruval van rá esélye. Ian tudja, hogy a tanácsai és az átváltoztató munkája nyomán Blake is sikerrel járhat. Ám ahogy a lány lassan átváltozik, Ian rájön, hogy komoly veszély fenyegeti az első számú alapszabályát… Ne ess bele az ügyfélbe!

Frappáns és szenvedélyes szerelmi történet, amiből az olvasó a fejét fogva döbbenhet rá a férfi és a női gondolkodás különbségeire.

Bájos, pajkos, humoros.